in Showroom

Dimplex Cassette 725 - Elektrische waterdamp haard

Artikel 2 van 9
€ 1.849,00 € 1.238,00 (inclusief btw)

 

Dimplex Cassette 725 retail inclusief houtset

 Korte levertijd, scherpe prijs     
Dimplex Cassette 725 brandend te bekijken in onze showroom in Almere. Bekijk hier de openingstijden.

Betalen bij aflevering? Kies dan REMBOURS als betaalmogelijkheid (ook contant / cash)

Dimplex Cassette 725 elektrische waterdamphaard in een geheel nieuwe dimensie, 3D vuur op zijn mooist. Modernere en betere technologie maakt van deze haard een 'must have'. Veel extra's zoals haardvuur geluid en blue tooth bediening. De Cassette 725 waterdamphaard is perfect op hoogte te stellen doormiddel van de verstelbare draaipootjes aan de onderzijde. In de hout decoratie set is LED verlichting gemonteerd wat zorgt voor een rustig en warm gloeiend vuurtje. De Cassette 725 is zuinig met water maar ook met elektriciteit, deze haard is voorzien van LED verlichting welke in lijn is met de moderne regelgeving. De 'Retail' variant betekent dat u de haard vult met een watertank (meest gekozen voor consumenten), de Dimplex 500 'Projects' moet op uw waterleiding worden aangesloten.

Mooie elektrische sfeerhaard in TV meubel 

U kunt de Dimplex Cassette725 inbouwen in een meubel of schouwombouw. Zo realiseert u een eenvoudig een doorkijkhaard of die driezijdige 3D inbouwhaard, waar u maar wilt. De mogelijkheden zijn simpleweg eindeloos. 
De Cassette 725 waterdamphaard is perfect op hoogte te stellen doormiddel van de verstelbare draaipootjes aan de onderzijde. De Cassette 725 is zuinig met water maar ook met elektriciteit, deze haard is voorzien van LED verlichting welke in lijn is met de moderne regelgeving.

Decoratie met houtstammen bij Dimplex haarden

De Dimplex Cassette 725 wordt standaad geleverd met een bijpassende decoratieve houtset boven op de haard. In onze showroom laten wij u graag de verschillende mogelijkheden zien van de diverse Dimplex Cassette haarden.

Dimplex Cassette 725 - Artikel specificatie 

- Elektrische Inbouwhaard / Inzethaard 
- Drie dimensionaal vuurbeeld
- Opti-Myst® - Waterdamphaard
- Afvoerloze electrische haard | Géén rook kanaal nodig

Realistische vlammen van waterdamp mist

- Vlameffect: OptiMyst® vuur
- Volledig met LED verlichting
- 1 x mistmaker inbegrepen
- Rookeffect in hoogte aanpasbaar
- Decoraties: inclusief houtset 73cm breed

Showroom Waterdamp Haarden

Bezoek onze nieuwe showroom in Almere met meer dan 20 Dimplex Opti-Myst sfeerhaarden en Xaralyn waterdamp haarden. Ons assortiment bestaat uit inbouwhaarden met waterdamp, misthaarden vrijstaand, inzet Hybride haarden met waterdamp.

Adres Sfeerhaardenexpert: 
De Striptekenaar 34-A  
1336 CM  ALMERE
 
Showroom pagina

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel