in Showroom

Dimplex Cassette 1000 - Elektrische waterdamp haard

Artikelnummer: 210661 Dimplex Cassette1000
Artikel 3 van 9
€ 2.135,00 € 1.529,00 (inclusief btw)

 

Dimplex Cassette 1000 Retail Opti-Myst®

 Korte levertijd, scherpe prijs     
Dimplex Cassette 1000 brandend te bekijken in onze showroom in Almere. Bekijk hier de openingstijden.

Betalen bij aflevering? Kies dan REMBOURS als betaalmogelijkheid (ook contant / cash)

Stelt u zich de perfecte openhaard eens voor. Maar dan zonder afvoer voor de rook en zonder kachel, omdat de vlammen zijn gemaakt van waternevel en LED-licht. Vlammen die je gewoon kunt aanraken zonder je vingers te branden. Dimplex Cassette 1000 elektrische waterdamphaard in een geheel nieuwe dimensie, 3D vuur op zijn mooist. Modernere en betere technologie maakt van deze haard een 'must have'. Veel extra's zoals knisperend haardvuur geluid en een bluetooth afstandsbediening. De 'Retail' versie betekent dat u de haard vult met een watertank (meest gekozen voor consumenten) , de Dimplex 1000 'Projects' moet op uw waterleiding worden aangesloten.

De eerste koppelbare elektrische mist haard

U kunt de Dimplex Cassette1000 combineren met én koppelen aan een andere Cassette 500 of Cassette 1000. Zo realiseert u een eenvoudig een doorkijkhaard of die driezijdige 3D inbouwhaard. In elke lengte en voor elke locatie. De mogelijkheden zijn simpleweg eindeloos. 
De Cassette1000 waterdamphaard is perfect op hoogte te stellen doormiddel van de verstelbare draaipootjes aan de onderzijde. De Cassette 1000 is zuinig met water maar ook met elektriciteit, deze haard is voorzien van LED verlichting welke in lijn is met de moderne regelgeving.

Decoratie met houtstammen bij Dimplex haarden

De Dimplex Cassette 1000 kunt u bedekken met diverse soorten kiezels of met de bijpassende decoratieve houtset boven op de haard. De houtset en kiezels zijn een optie, maar niet per definitie nodig. Wij adviseren u om de optionele decoratieve houtset wel mee te bestellen, dit om diverse redenen welke wij kunnen toelichten bij uw bezoek in de showroom. Hier laten we u graag de verschillende mogelijkheden zien.

Dimplex Cassette 1000 - Artikel specificatie 

- Elektrische Inbouwhaard / Inzethaard 
- Drie dimensionaal vuurbeeld
- Opti-Myst® - Waterdamphaard
- Afvoerloze electrische haard | Géén rook kanaal nodig

Realistische vlammen van waterdamp mist

- Vlameffect: OptiMyst® vuur
- Volledig met LED verlichting
- 1 x mistmaker inbegrepen
- Rookeffect in hoogte aanpasbaar
- Decoraties: optioneel houtstammen

Showroom Waterdamp Haarden

Bezoek onze nieuwe showroom in Almere met meer dan 20 Dimplex Opti-Myst sfeerhaarden en Xaralyn waterdamp haarden. Ons assortiment bestaat uit inbouwhaarden met waterdamp, misthaarden vrijstaand, inzet Hybride haarden met waterdamp.

Adres Sfeerhaardenexpert: 
De Striptekenaar 34-A  
1336 CM  ALMERE
 
Showroom pagina

modern fires korting

 

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel