Modern Flames - Ambiance Full View LFV60/15-SH ( 152,4 x 38 cm )

Vorige Artikel 17 van 159 Volgende

SHOWROOM UITVERKOOP

Modern Flames Ambiance - Landscape Full View Elektrische Inbouw Haarden

De Landscape 'full View' inbouw elektrische open haard van Modern Flames is de eerste echte vervanging voor een brede liniaire gashaard. Deze sfeerhaard is verkrijgbaar in 5 afmetingen, van een meter tot maar liefst ruim 3 meter lang. Een haard welke uitermate geschikt is voor zowel prive gebruik maar door zijn lengte ook geschikt voor Horeca bedrijven. 

De standaard uitvoering wordt geleverd met een kolen decoratie set, optioneel tegen meerprijs kunt u ook de hout decorset of het gebroken glas al decoratieve invulling van de haard kiezen. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u uw keuze aanvinken. De optie 'glas decor' wordt geleverd met een multi color LED verlichtingstrip waarbij uw verschillende kleuren door het glas kunt laten schijnen.

De sfeerhaard is voorzien van een verwarmings functie welke niet noodzakelijk te gebruiken, de kachel stand  heeft een vermogen van 1500 watt en verspreidt een aangename warmte. Deze verwarming dient als bijverwarming, u kunt uw huis hier niet mee verwarmen.

Modern Flames Ambiance 128 cm

Model: LFV60/15-SH

Afmetingen: 152,4 x 38,1 cm

Belangrijkste kenmerken voor u op een rij:
     LED verlichting, een energie zuinige elektrische haard
     Hoogste afwerkingsniveau
     Verwarming tot 1,5 Kw.
     Laagste prijs van Nederland !!

© 2014 - 2020 Sfeerhaarden en schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel