Sorteer op

Waterdamp haarden

Dimplex en Faber Waterdamp Haarden
Bent u op zoek naar een afvoerloze haard, dus zonder een afvoerpijp of schoorsteen? De waterdamp haard is de nieuwste vorm van open haard vuur zonder een rookgas afvoer.
De vlammen van een Dimplex en Faber Fires OptiMyst sfeerhaarden zijn driedimensionaal. U kunt ze echt van alle kanten bekijken. Bekijk dit 3D vuur van de voorzijde, zijkanten, achterkant en van bovenaf. U kunt gewoon met uw hand door het 'vuur' gaan zonder deze te verbranden, de vlammen zijn namelijk koud. 

Waterdamp haarden zonder rookafvoer
Een andere leverancier van waterdamphaarden is Xaralyn. Dit merk heeft voorheen gehandeld onder de merknaam Ruby Fires. De waterdamp haarden van Xaralyn liggen in de lijn van de DImplex haarden. Bekijk de Dimplex sfeerhaarden in onze Experience Center in Almere.  Afire waterdamphaarden hebben wij niet in de collectie.

Grote showroom met Dimplex haarden
Dat moet je zien, dat moet je beleven. In onze waterdamphaarden showroom in Almere kunt u bijna het hele assortiment van Dimplex en Xaralyn bekijken. Alle inbouwhaarden met Opti-myst vlamtechniek kunt u direct in onze winkel kopen en afhalen / meenemen.  

Showroom Sfeerhaardenexpert
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE
Telefoonnummer 036-8419959

www.sfeerhaardenexpert.nl
info@sfeerhaardenexpert.nl

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel