Sorteer op
 • Duroflame Batavia E400 - Vrijstaande haard
  Duroflame Batavia E400 - Vrijstaande haard

  Duroflame e400 Batavia - Vrijstaande waterdamp kachel ℹ️ Adviesprijs €2795,- | Bezoek onze showroom voor een lage aanbiedingsprijs.

  Verhoog de sfeer en stijl in huis met de Duroflame Batavia E400 vrijstaande waterdamphaard.…

  € 2.795,00
 • Duroflame Batavia E500 - Vrijstaande kachel
  Duroflame Batavia E500 - Vrijstaande kachel

  Duroflame e500 Batavia - Vrijstaande elektrische kachel ℹ️ Adviesprijs €2795,- | Bezoek onze showroom voor een lage aanbiedingsprijs.

  Verhoog de sfeer en stijl in huis met de Duroflame Batavia E500 vrijstaande elektrische…

  € 2.795,00

Duroflame

Duroflame elektrische kachels

Het haardenmerk Duroflame is in de periode rond 2014 opgericht. Een kachelbouwer met een duidelijke blik op de Hollandse kachel. Duroflame is groot geworden door ontwikkeling van houtkachels en belangrijker de pelletkachels.

De markt voor houtkachels en pelletkachels loopt terug. Daarom heeft ook Duroflame het elektrische assortiment omarmt. Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen.

In eerste instantie komen er 2 modellen op de markt. De Batavia 400 en de Batavia 500. Het verschil in de cijfers zit niet in de afmeting, want beide haarden hebben dezelfde afmeting. Nee, het verschil zit in de branderkamer, het hart van deze openhaarden.

De Batavia 400 is uitgevoerd met een Dimplex Optimyst systeem. Een hybride waterdamp haard. Door het vrijkomen van kleine waterdruppels ontstaat een natuurlijk vlambeeld dat op rook lijkt.
De Batavia 500 is uitgevoerd met een Optiflame brander techniek. Dit systeem vergt geen onderhoud, is goedkoop in onderhoud en heeft een verbluffend realistisch vuurbeeld.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel