Sorteer op

Dimplex

Over Dimplex haarden
Het merk Dimplex is onderdeel van de Glen Dimplex Group, een Iers familiebedrijf. Wereldwijd is de Glen Dimplex Group één van de grootste fabrikanten van elektrische haarden en kachels. Daarnaast is Glen Dimplex producent van huishoudelijke apparaten zoals Faber haarden, Stoves & Belling kookapparatuur en Dimplex en Xpelair heating and ventilation. Dochteronderneming Glen Dimplex Benelux is verwantwoordelijk voor de Europese markt en is gevestigd in Heerenveen. 

Filosofie Dimplex: Geniet van een haardvuur
Vuur is een bron van inspiratie, het brengt ontspanning en zorgt voor en een lagere hartslag. Een haardvuur trekt mensen aan, daarnaast zorgt het voor meer contact en verbinding. Een knusse en comfortabele openhaard geeft je een gevoel van ontspanning en welzijn. Dit is de filosofie van Dimplex. Laat u door Dimplex sfeerhaarden inspireren en voeg iets waardevols toe aan je interieur. De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid. Dimplex heeft op dat gebied veel uitvindingen en technieken op haar naam staan zoals de Opti-V®-, Optiflame®- en de Optimyst®-techniek.

Showroom met Dimplex haarden
Wilt u de moderne, eigentijdse en haarden met flexibele oplossingen komen bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in onze luxe showroom in Almere. In het Experience Center vindt een groot assortiment DIMPLEX elektrische haarden. Waaronder meer dan 20 Opti-Myst haarden zoals de Cassette inbouw waterdamphaarden. Of kom naar de toonzaal voor de Optiflame modellen Sierra, Prism en Ignite. U bent van harte welkom, zonder afspraak te maken.

Adres Dimplex haardcentrum
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE 
Telefoon 0515-781069

www.sfeerhaardenexpert.nl
info@sfeerhaardenexpert.nl

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel