Sorteer op

ClassicFlame

American Elektrische Haarden.

Classicflame is wereldwijd marktleider op het gebied van elektrische inbouwhaarden, sfeerhaarden, sierhaarden en schouwombouwen. Classicflame.be presenteert nu de LED open haard, die de elektrische ‘fireplace’ naar een nieuw niveau tilt. Het unieke van de inzethaard is dat deze geschikt is voor in tal van interieurs, mede dankzij de mogelijkheid om deze volledig naar wens aan te passen. De afwerking van de verschillende materialen is van hoog niveau, terwijl de vlammen van de open haard er levensecht uit zien en daarmee zorgen voor de bekende warme sfeer in huis.

Energiezuinige LED-haard
De Classicflame elektrische sfeerhaard vormt de meest realistische LED open haard die bovendien een enorme energiebesparing mogelijk maakt. Dankzij zuinige LED-verlichting voor het Spectrafire 3D vlameffect is er slechts 15 watt benodigd en heeft de LED verlichting een levensduur die vele malen hoger ligt dan gewone verlichting. De Classicflame elektrische sfeerhaard gaat daardoor erg lang mee, ten opzichte van traditionele (halogeen) verlichting.

Mooie schouwen en Sierhaarden

Classicflame zorgt er met haar elektrische inzethaarden voor dat u hier op een groene, schone en vooral veilige manier gebruik van kunt maken. Dankzij LED betaalt u een scherpe prijs voor dit product, dat vervolgens jarenlang meegaat zonder dat u daar omkijken naar heeft. Elektriciteit voorkomt het gebruik van fossiele brandstoffen, indien u gebruik maakt van groene energie is er zelfs helemaal geen sprake van een negatieve invloed op het milieu.

Schouwen showroom
Wilt u onze moderne, klassieke en stenen schouwen van Classicflame van dichtbij bekijken? De sfeer proeven en voelen van een schouwmantel in het echt? Dat kan in onze luxe haarden shop in Almere. In de kachels en haarden showroom van Sfeerhaardenexpert.nl kunt u verschillende merken zoals Dimplex Fires, Aflamo, Trimline fires en Napoleon haarden stuk voor stuk zien branden. Zo kunt u voor uzelf de mooiste schouwombouw kiezen.  

Adres haardencentrum Almere
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE BUITEN
Telefoonnummer 0515-781069

www.sfeerhaardenexpert.nl
info@sfeerhaardenexpert.nl

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel