Merken

Shop de beste haard merken

Maak een keuze uit de volgende haarden merken. Aflamo sfeerhaarden en schouwen, Trimline Fires, Napoleon haarden, Dimplex Fires, Tagu schouwen en Classicflame. Only the best modern fires in the business. Shop now.

Aflamo elektrische haarden      Trimline 3D inbouwhaarden panorama      Napoleon elektrische sfeerhaarden


Dimplex en faber waterdamp en misthaarden      Classic flame elektrische haarden en schouwen      Aflamo 3zijdige 3D haarden driezijdig panorama

Haarden leveranciers per merk

Sfeerhaardenexpert is altijd op zoek naar een haard die aansluit bij de wens van u als klant. Wij kennen de elektrische haardenmarkt als geen ander en werken uitsluitend met kwaliteits merken. Maar mocht er onverhoopt iets defect raken dan biedt Sfeerhaardenexpert óók de beste service.

Showroom en adviseurs

Sfeerhaardenexpert.nl heeft voor ieder interieur een passende haard. Daar zijn we van overtuigt. Misschien denkt u aan het kopen van een elektrische 3D panorama haard of een vrijstaande moderne schouw met sfeerhaard. Of misschien twijfelt u nog tussen het kopen van een (inbouw) gashaard en een elektrische variant. Online en op internet vindt u al redelijk wat voor informatie. Voor het beste advies tussen gas, hout en elektrisch stoken adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze showroom in Almere. Eén van onze adviseurs helpt u graag op weg in de wereld van elektrische sfeerhaarden. Adres is De Striptekenaar 34A in Almere  

Grootste assortiment afvoerloze haarden in de BeNeLux

Sfeerhaardenexpert biedt u de mooiste collectie elektrische haarden. Er zijn vele voordelen voor het toepassen van een sfeerhaard zonder afvoer in uw woning, kantoor of horeca gelegenheid. U hoeft bijvoorbeeld geen dure afvoerpijpen aan te leggen zoals bij een gashaard of houtkachel. Dat betekent dat u met de plaatsing niet vast zit aan een vast punt in uw woonkamer, lobby of entree i.v.m. de pijp naar buiten. Een afvoerloze elektrische inbouwhaard, hanghaard of vrijstaande sierhaard kunt u dus overal installeren of neerzetten waar u dat wilt. Een haard zonder afvoer betekent voor u gemak en instant gezelligheid, waar en wanneer u dat wilt met een druk op de knop. 

Official Dealer 

Er zijn (online) haardcentra die alles wat los en vast zit verkopen. Van het ene vage merk naar het andere. Maar heeft u als klant daar iets aan. Wat je van ver haalt is niet altijd beter dan dicht bij huis. Bijvoorbeeld als er iets defect raakt net buiten de garantie termijn en onderdelen zijn niet te krijgen. Dan heb je alsnog een dure elektrische haard. Sfeerhaarden Expert heeft uit alle Europese merken een duidelijke selectie gemaakt met een aantal belangrijke criterea. Uitstekende kwaliteit en goede service zijn daar een paar van. Van diverse haardmerken is Sfeerhaardenexpert.nl Officieel Dealer. Dit exclusieve dealerschap toont de goede relatie met een betrouwbare leverancier, nu en naar de toekomst.

Sfeerhaarden voor binnen & buiten

Een Bio-Ethanol haard, buiten houtkachel of vuurschaal is uitermate geschikt om buiten te gebruiken. In deze sierhaarden is geen elektronica verwerkt. Daarnaast zijn dit haarden waar u van te voren al verwacht dat ze kunnen gaan roesten naar mate de haarden langer buiten staan in de diverse seizoenen en weerelementen.
Een elektrische haard is daarentegen speciefiek gemaakt om in uw huis te gebruiken. Een sfeerhaard op elektriciteit kan buiten niet goed tegen de weersomstandigheden. U wilt toch geen verroeste haard? Stroom en water gaan uiteraard niet samen, maar dat geldt ook voor de metalen onderdelen en elektronica in de elektrische haard. Metaal gaat door vocht op den duur roesten. Printplaten en andere delen in de haard zijn onderhevig aan corrosie.
Bezoek ons Experience Center in Almere voor gedegen advies over de toepassingsmogelijkheden van elektrische haarden en buitenkachels. De Striptekenaar 34, 1336 CM, Almere-Buiten.
 

 

De Grootste Collectie Elektrische Inbouw en Led Wandhaarden in Nederland én België. 200+

Betaal bij aflevering ( kies REMBOURS bij afrekenen )
Elders vooruit betalen en een tweedehands artikel ontvangen? 
 Neem geen risico en controleer bij afleveren. Wij nemen de tijd voor u.

© 2014 - 2023 Sfeerhaarden en schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel