Merken

Shop de beste haard merken

Maak een keuze uit de volgende haarden merken. Aflamo sfeerhaarden en schouwen, Trimline Fires, Napoleon haarden, Dimplex Fires, Tagu schouwen en Classicflame. Only the best modern fires in the business. Shop now.

Aflamo elektrische haarden      Trimline 3D inbouwhaarden panorama      British Fires elektrische sfeerhaarden


Dimplex waterdamp en misthaarden      Classic flame elektrische haarden en schouwen      Fair Fires elektrische haarden


Element4 elektrische kachels en haarden      Faber eMatrix en eSlim elektrische waterdamp haard      Charlton en Jenrick elektrische inbouwhaarden


Dru elektrische kachels en haarden      Kalfire elektrische haarden      Charlton en Jenrick elektrische inbouwhaarden

Haarden leveranciers per merk

Sfeerhaardenexpert is altijd op zoek naar een haard die aansluit bij de wens van u als klant. Wij kennen de elektrische haardenmarkt als geen ander en werken uitsluitend met kwaliteits merken. Maar mocht er onverhoopt iets defect raken dan biedt Sfeerhaardenexpert óók de beste service.

Official Haarden Dealer 

Er zijn (online) haardcentra die alles wat los en vast zit verkopen. Van het ene vage merk naar het andere. Maar heeft u als klant daar iets aan. Wat je van ver haalt is niet altijd beter dan dicht bij huis. Bijvoorbeeld als er iets defect raakt net buiten de garantie termijn en onderdelen zijn niet te krijgen. Dan heb je alsnog een dure elektrische haard. Sfeerhaarden Expert heeft uit alle Europese merken een duidelijke selectie gemaakt met een aantal belangrijke criterea. Uitstekende kwaliteit en goede service zijn daar een paar van. Van diverse haardmerken is Sfeerhaardenexpert.nl Officieel Dealer. Dit exclusieve dealerschap toont de goede relatie met een betrouwbare leverancier, nu en naar de toekomst.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel