Sorteer op

Inbouwhaarden

Een elektrische inbouwhaard kopen 
Bij een open haard denkt u misschien nog aan een houtkachel of gashaard. Maar de meeste consumenten denken aan een energie zuinige elektrische inbouwhaard. Daarmee besparen ze direct op hun energierekening. En dan wel een elektrische sfeerhaard met een kachel. Want met de ingebouwde kachel verwarming verbruik je eerst je eigen opgewekte stroom, als je zonnepanelen hebt uiteraard. Duurzaam maar vooral goed voor de eigen portemonnee. Dus vergeet die veel te dure houtkachel of gas-slurpende gaskachel en ga voor duurzaam en energie besparend.

De elektrische haard is de toekomst 
Met een elektrische inbouw sfeerhaard kun je hetzelfde gezellige effect bereiken als met een traditionele houthaard. Alle zintuigen worden tegenwoordig geprikkeld, zo kun je de vlammen zien, het geknipser van een haardvuur horen en zelfs een toevoeging waardoor je de houtkachel kunt ruiken.
De toekomst van energie in Nederland en Europa ligt bij elektriciteit. Een sfeerhaard die werkt op deze brandstof is dan ook niet meer weg te denken. Denk aan de voordelen; Inbouwhaarden zijn eenvoudiger te monteren, inbouwhaarden vergen minder onderhoud en zijn met groene stroom ook nog eens beter voor het milieu.

Trendy elektrische haarden 
Bezoek onze haarden showroom in Almere. Hier kunt u diverse haarden geschikt voor inbouw bekijken van verschillende haardmerken. Direct meenemen uit ons sfeerhaarden magazijn is voor de meeste haarden mogelijk. Exclusieve fronthaarden, hoekhaarden en luxe driezijdige inbouwhaarden. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom. Onze haardspecialisten kunnen u uitgebreid laten zien hoe de diverse luxe sfeerhaarden gebruikt kunnen worden, de verschillende opties of de montage mogelijkheden.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel