Over Sfeerhaardenexpert - het adres voor uw elektrische sfeerhaard

Uw elektrische sfeerhaarden specialist

Sfeerhaardenexpert is niet zomaar een adres voor uw elektrische sfeerhaard. Al meer dan 5 jaar leveren wij de mooiste en voordeligste sfeerhaarden, al meer dan 3000 tevreden klanten hebben een Sfeerhaardenexpert haard in huis. Gewoon omdat Sfeerhaardenexpert de goedkoopste is en u de beste service biedt. We zijn dan ook de grootste online webwinkel met het grootste online assortiment 
Bij Sfeerhaardenexpert bieden u haarden met een ombouw, een losse inzethaard of een Opti-Myst waterdamp haard, bijna elke combinatie is wel mogelijk, bedenkt u het maar. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een elektrische haard met een schouw, bekijk dan de online product video's, u weet dan precies hoe het product er in het echt uit ziet.

Online de grootste - meeste keus

Al ruim 5 jaar staan wij u als klant bij om de juiste keuze te maken in het zoeken naar de leukste en mooiste plek voor een elektrische haard in uw woonsituatie. Veel elektrische inbouwhaarden hebben een glasplaat aan de voorzijde, wilt  u dit niet dan kunt u ook kiezen voor een Opti-Myst 3D waterdamphaard. Deze inzethaarden zijn van 4 kanten open en hebben dus geen achterwand, hierdoor zijn ze uitermate geschikt als doorkijkhaard, tunnelhaard of roomdivider. Sfeerhaardenexpert heeft haarden van klein tot groot, in vele afmetingen. Van een leuke hanghaard tot een brede inbouwhaard voor onder de televisie.

Een elektrische sfeerhaard zorgt voor rust in huis

Sfeerhaardenexpert.nl kan u elke gewenste sfeerhaard leveren zonder dat u daar al te veel werk van heeft. U hoeft geen afvoerkanaal voor rook te maken, een gas aansluiting is niet nodig en u hoeft geen hout te verzamelen. Een elektrische sfeerhaard geeft u meer tijd voor u zelf, geeft u rust en zorgt voor ontspanning. Sfeerhaardenexpert heeft de mooiste sfeerhaarden met elk zijn eigen vlameffect, heel realistisch maar elk met een eigen karakter.                    

Naast laagste prijs ook de beste Service en Aftersales

Zoals de naam al doet vermoeden is Sfeerhaardenexpert dé Expert op het gebied van elektrische haarden en binnenkort bio ethanol haarden. Alle haarden van Aflamo en Classicflame zijn bijna allemaal uit voorraad leverbaar, elektrische haarden van Faber-Dimplex worden middels drop-shipment in een kort tijdsbestek bij u thuis bezorgt. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de fabriek, dus zonder tussenhandel, kunnen wij u direct een heel scherpe en voordelige actieprijs bieden voor alle elektrische sfeerhaarden in de webshop. 

Sfeerhaardenexpert.nl - Grootste keus, beste prijs en perfecte service. De nummer 1 van Nederland en België. 

 

 

 

© 2014 - 2023 Sfeerhaarden en schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel