Over Sfeerhaardenexpert - het adres voor uw elektrische sfeerhaard

Uw elektrische sfeerhaarden specialist

Sfeerhaardenexpert is niet zomaar een adres voor uw elektrische sfeerhaard. Al bijna 10 jaar leveren wij de mooiste en voordeligste sfeerhaarden, al meer dan 3000 tevreden klanten hebben een Sfeerhaardenexpert haard in huis. Gewoon omdat Sfeerhaardenexpert de goedkoopste is en u de beste service biedt. We zijn dan ook de grootste online webwinkel met het grootste online assortiment 
Bij Sfeerhaardenexpert bieden u haarden met een ombouw, een losse inzethaard of een Opti-Myst waterdamp haard, bijna elke combinatie is wel mogelijk, bedenkt u het maar. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een elektrische haard met een schouw, bekijk dan de online product video's, u weet dan precies hoe het product er in het echt uit ziet.

Online de grootste - meeste keus

Al bijna 10 jaar staan wij u als klant bij om de juiste keuze te maken in het zoeken naar de leukste en mooiste plek voor een elektrische haard in uw woonsituatie. Veel elektrische inbouwhaarden hebben een glasplaat aan de voorzijde, wilt  u dit niet dan kunt u ook kiezen voor een Opti-Myst 3D waterdamphaard. Deze inzethaarden zijn van 4 kanten open en hebben dus geen achterwand, hierdoor zijn ze uitermate geschikt als doorkijkhaard, tunnelhaard of roomdivider. Sfeerhaardenexpert heeft haarden van klein tot groot, in vele afmetingen. Van een leuke hanghaard tot een brede inbouwhaard voor onder de televisie.

Showroom en adviseurs

Sfeerhaardenexpert.nl heeft voor ieder interieur een passende haard. Daar zijn we van overtuigt. Misschien denkt u aan het kopen van een elektrische 3D panorama haard of een vrijstaande moderne schouw met sfeerhaard. Of misschien twijfelt u nog tussen het kopen van een (inbouw) gashaard en een elektrische variant. Online en op internet vindt u al redelijk wat voor informatie. Voor het beste advies tussen gas, hout en elektrisch stoken adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze showroom in Almere. Eén van onze adviseurs helpt u graag op weg in de wereld van elektrische sfeerhaarden.  

Grootste assortiment afvoerloze haarden in de BeNeLux

Sfeerhaardenexpert biedt u de mooiste collectie elektrische haarden. Er zijn vele voordelen voor het toepassen van een sfeerhaard zonder afvoer in uw woning, kantoor of horeca gelegenheid. U hoeft bijvoorbeeld geen dure afvoerpijpen aan te leggen zoals bij een gashaard of houtkachel. Dat betekent dat u met de plaatsing niet vast zit aan een vast punt in uw woonkamer, lobby of entree i.v.m. de pijp naar buiten. Een afvoerloze elektrische inbouwhaard, hanghaard of vrijstaande sierhaard kunt u dus overal installeren of neerzetten waar u dat wilt. Een haard zonder afvoer betekent voor u gemak en instant gezelligheid, waar en wanneer u dat wilt met een druk op de knop. 

Sfeerhaardenexpert.nl - Grootste keus, beste prijs en perfecte service. De nummer 1 van Nederland en België.

 

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel