Showroom Model

Napoleon Allure™ 60 - Elektrische wandhaard 152cm

Artikelnummer: NEFL60FH-EU
Artikel 180 van 214

 NIET MEER LEVERBAAR     

Over de Napoleon Allure™ 60 - Elektrische wandhaard 152cm

De ALLURE 60 van Napoleon elektrische haarden inspireert u met een intense vlambeleving, die wordt versterkt door de bodembedekking met kristallen sintels. De vlammen van de Allure60" elektrische wandhaard die heerlijk dansen achter het hoogwaardige glazen front geven elke ruimte een heel bijzonder tintje en zorgen voor pure ontspanning. 

Napoleon Allure - 152cm elektrische haard

Met de ALLURE™-serie kunt u genieten van het vlammenspel op vijf verschillende schermbreedtes. Met deze ruime selectie is de ALLURE™ betaalbaar voor bijna elk budget. De e-haarden zijn verkrijgbaar in volgende breedte maten: de Allure 32" (81 centimeter), Allure 42" (107 centimeter), Allure 50" (127 centimeter), Allure 60" (152 centimeter) en zelfs een Allure 72" (183 centimeter). De elektrische haarden van de ALLURE™-serie kunnen aan de muur worden bevestigd of in een voorzetwand worden ingebouwd. Met een diepte van slechts 12,7 centimeter zijn ze erg plat en steken ze niet ver uit. Napoleon haarden, flexibel in meerdere toepassingen. Dit kunt u ook bekijken in onze showroom. 

Elektrische haard met realistische vlameffect 

Afhankelijk van uw mood of stemming kunt u kiezen tussen een warm oranje, een koeler blauw of een meerkleurencombinatie. Hoge intensiteit led's met een lange levensduur en een laag stroomverbruik laten de vlammen dansen. Zelfs de kleursterkte én kleurintensiteit van de vlammen in de elektrische Allure sierhaard van 152cm breed bedient u eenvoudig met de afstandsbediening of het touchpanel. De touchscreen controlelampjes zijn alleen zichtbaar als u het scherm aanraakt.

Napeleon haard met elektrische kachel

Met een tweetraps verwarmingsvermogen van 950 of 2.000 watt behoren de ALLURE™-modellen tot de krachtigste elektrische haarden op de markt: ze verwarmen ruimtes tot 25 a 30 m². Gebruik deze kachel als zoneheater in uw slaapkamer of als een heerlijke bijverwarming in uw kantoor of woonkamer.

Showroom met Napoleon premium haarden

Napoleon premium inbouwhaarden kunt u bekijken in onze showroom in Almere. In de grote kachels en haardenwinkel van Sfeerhaardenexpert.nl kunt u verschillende merken zoals Napoleonhaarden, Dimplex FiresAflamoTrimline Fires  stuk voor stuk zien branden. Zo kunt u in alle rust voor uzelf de mooiste inbouwkachel of wandhaard uitkiezen.  

Napoleon haardcentrum Almere
De Striptekenaar 34A
1336 CM  ALMERE
Telefoon 0515-781069

 

Specificatie Omschrijving
Merk haard Napoleon
Model haard Napoleon Allure
Type haard Allure 60" - 152cm
Vuurbeeld Realistische vlammen
Vlammen regelbaar Ja
Houtset Losse stukjes hout optioneel tegen meerprijs
Crystal Stones Ja
Kiezelstenen Nee
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard Volledig LED verlichting
Bediening haard Afstandsbediening + knoppen op de haard
Afmeting 152,4 x 55 x 12,7cm (lengte x hoogte x diepte) buitenmaat
Garantie 24 maanden
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel