Dimplex Fyr127 - Elektrische waterdamp haard

Artikelnummer: SET010 Dimplex Fyr 127
Artikel 25 van 32

 

Dimplex Fyr127 - Vrijstaande haard elektrisch.  
Let op: Dit artikel kan niet worden geretourneerd, we adviseren eerst een showroom te bezoeken om dit artikel te bekijken.

De wereldberoemde Scandinavische vuurtorens zijn de inspiratie geweest voor onze FYR Line. Stoere haarden gemaakt van authentieke materialen en voorzien van zuivere en subtiele details. Elke haard biedt schitterende vlammen dankzij het elektrische Optimyst® vuur. De vlammen zijn daarmee prachtig om te zien, veilig en schoon, omdat ze worden gemaakt met behulp van natuurlijke koude waterdamp en licht. Voor een hartverwarmend baken van rust in je eigen huis.

De Fyr 127 is een echte innovatie op het gebied van elektrisch sfeervuur. Als haard is de Fyr 127 geschikt voor allerlei toepassingen, van kleine appartementen tot grote publieke ruimtes en catering. Het vuureffect zorgt voor levendige en realistische vlammen die omhoog komen uit het midden van de haard. De bovenplaten met hun luxueuze uitstraling zijn verkrijgbaar met verschillende houtafwerkingen. Daarnaast kun je de vlamhoogte verstellen. Zoals Dimplex zegt: "Welkom in de toekomst".

Showroom Waterdamp Haarden Almere

Bezoek onze nieuwe showroom in Almere met meer dan 25+ Dimplex Opti-Myst sfeerhaarden en Xaralyn waterdamp haarden. Ons assortiment bestaat uit inbouwhaarden met waterdamp, misthaarden vrijstaand, inzet Hybride haarden met waterdamp.

Laagste prijs Dimplex Fyr127 €1799

Adres Sfeerhaarden Expert:
De Striptekenaar 34-A  
1336 CM  ALMERE 
Contact pagina

​Verkoopprijs €1849,- euro

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Fyr 127
Type Vrijstaande elektrische haard
Model schouw Rond metaal
Kleur schouw Zwart
Vuurbeeld Opti-Myst waterdamp haard
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja
Bediening Afstandsbediening + knoppen op de haard
Garantie 24 maanden
Gewicht 30
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel