in Showroom

Trimline 75E Front - Elektrische haard

Artikelnummer: 130007500002
Artikel 4 van 26
€ 2.150,00 (inclusief btw)

Trimline 75E Solus | Front uitvoering.   

 Uit voorraad leverbaar  
Te bezichtigen in onze sfeerhaarden showroom in Almere. Bekijk hier de openingstijden.

De Trimline 75-E Solus frontuitvoering is een veelzijdige haard, perfect thuis in een eigentijdse setting of meer traditionele omgevingen. Het grote glazen kijkpaneel is perfect geschikt voor gebruik met onze moderne meubelelementen of met een bijpassende schoorsteenmantel, wat een welkom gevoel van grootsheid geeft.

Geef uw leefruimte een groots middelpunt met deze veelzijdige elektrische inbouw haard. Deze Trimline 75-E kan worden opgenomen in zowel moderne als meer traditionele huizen. De grote glazen paneel aan de voorzijde past goed bij een verscheidenheid aan schouwen, waardoor een onbelemmerd zicht op het vuur mogelijk is. Met onze verschillende opties en instellingen op de haard om uit te kiezen, heb je keuze te over!

Vuurbeeld en Geluid

De zeer realistische vlammen van de Solus 75-E kunt u instellen in de volgende (combinatie) kleuren:
Autumn Campfire, Ember Glow, Inferno, Noir, Nebula en Fire & Ice. Bij de instelling "Ember Glow"  gloeit alleen de verlichting onder de decoratieve houtstammen en zijn de vlammen gedoofd.

Geniet van het geluid van een knapperend haardvuur op de Solus 75E. De knispergeluid module kunt u handmatig in en uitschakelen. De geluidsterkte is aanpasbaar in 5 standen. Deze ingebouwde optie (dus niet een losse module) geeft een extra dimensie aan de beleving van een elektrische sfeerhaard.

(App) Bediening

Deze elektrische inbouwhaard, Trimline 75E, laat zich makkelijk bedienen. De standaard meegeleverde afstandsbediening is overzichtelijk. Alle mogelijkheden van de haard kunt u hiermee regelen. De afstandsbediening heeft een helder en groot display. Batterijen worden standaard meegeleverd.
U kunt tevens uw telefoon of tablet via Wifi verbinden met Trimline Solus 75cm haard via de App van Trimline Fires. Met deze applicatie kunt u de meeste functie's van de sfeerhaard instellen. (Smartphone niet inbegrepen.)

Moderne sfeerhaard met triple glas        British Fires elektrische haarden

Verwarming

Een kachelfunctie mag uiteraard niet ontbreken op deze prachtige 75cm brede inbouwhaard. Een subtiele opening boven het frontglas zorgt ervoor dat koele lucht uit de omgeving naar binnen wordt gezogen. Deze koele lucht wordt vervolgens als behaaglijke verwarme lucht langs een verwarmingselement weer naar buiten geblazen. En dat zonder al te veel geluid. De verwarming laat zich bedienen middels  de knoppen op de haard zelf, via de afstandsbediening of via de App.

  Model haard  Inbouwvariant
  Trimline Solus 75-e  Front
  Trimline Solus 75-e  Tweezijdig / Hoek
  Trimline Solus 75-e  Driezijdig


Trimline Inspiration Center
Bezoek onze haarden showroom in Almere. Bekijk de vlammen en mogelijkheden van de Trimline Vision Solus 75-E haard in het echt. Ervaar elektrisch vuur in werkelijkheid en vergelijk deze sfeerhaard met een Aflamo Superb 33, Aflamo Mallorca Deluxe 84cm of een Dimplex Vivente 75.  - Trimline Fires is a British fire place company.-

Laagste prijs Trimline Solus 75-e elektrische haard
 

Specificatie Omschrijving
Merk Trimline Fires
Model Trimline 75E Solus
Type Front model
Afmeting 84,8 X 78 x 29,6 cm (breed x hoog x diep)
Vuurbeeld Solus
Regelbaar vlameffect Ja, instelbaar
Houtset Luxe houtstammen met bijpassend bodemdecoratie
Crystal Stones Nee
Kiezelstenen Nee
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard LED
Bediening Afstandsbediening en App via telefoon of tablet mogelijk
Garantie 2 jaar
Gewicht 50 Kg
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel