ELEKTRISCHE HAARDEN SHOWROOM - MEESTE KEUS 75+

Artikel 7 van 50

Elektrische haarden showroom

Zeg nou zelf, heeft u nu een goed beeld van online elektrische haarden? Ziet u de verschillen? 
Waarschijnlijk niet. Kom daarom langs in onze showroom in Almere waar u alle topmerken bij elkaar ziet. Wij hebben meer dan 70 haarden opgesteld in de showroom. Vergelijk alle haarden en ontdek uw ideale haard. U zult zien dat u tot een andere keus komt dan "online" via de website. 
Een haard koop je voor een langere periode en is een flinke uitgave, dan kies je toch niet zomaar iets van internet. Nee, u wilt een weloverwogen keuze kunnen maken uit alle haarden die er in de markt te koop zijn. Onze adviseurs helpen u graag op weg met het vinden van uw droomhaard. 

Haard Experience Center 

Ons assortiment in de showroom bestaat uit inzethaarden (de kleinere afmetingen), de lange wandhaarden onder een televisie (diverse lengtematen cinewall haarden), panoramische 3D inbouwhaarden (bekijk een front, een hoekhaard en een driezijdige sfeerhaard), hanghaarden (makkelijk eenvoudig zelf ophangen), Opti-myst waterdamp haarden, bio-ethanol haarden en moderne en landelijke schouwen (inclusief een haard).

Kortom, eigenlijk hebben we alle haarden wel brandend ingebouwd, staan of hangend. Kom langs en laat u adviseren door één van onze ervaren adviseurs. Alle haarden zijn direct uit voorraad leverbaar. 

Adresgegevens haardenshowroom:

SFEERHAARDENEXPERT
DE STRIPTEKENAAR 34-A
1336 CM ALMERE

Showroom Openingstijden
Een afspraak maken is niet nodig.

Maandag12.00 - 18.00
Dinsdag10.30 - 16.30
Woensdag10.30 - 16.30
Donderdag10.30 - 16.30
Vrijdag10.30 - 16.30
Zaterdag10.00 - 17.00
Specificatie Omschrijving
Merk haard Dimplex Faber Trimline Xaralyn Modern Fires Classicflame Aflamo
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel