Charlton en Jenrick i-deep 1500 Driezijdig

Vorige Artikel 8 van 20 Volgende
€ 2.724,00 (inclusief btw)

Charlton & Jenrick i-1500e Deep 3-zijdig

125cm brandend in onze showroom in Almere. Bekijk hier de openingstijden.
Betalen bij aflevering? Kies dan REMBOURS als betaalmogelijkheid (ook contant / cash)

Door alle technologie en kenmerken van de grotere iRange Deep-modellen te combineren in een kleiner pakket, is de nieuwe i1500e Deep driezijdigeen veelzijdige haard die in elke binnenruimte past. De look en feel van uw haard is aanpasbaar, waarbij installatie mogelijk is met één, twee of drie zijden van glas. Bovendien kunt u met de nieuwe Charlton & Jenrick i-150e Deep Smart App alle aspecten van het vuur vanaf uw mobiele apparaat bedienen, inclusief de twee nieuwe optionele knettergeluidseffecten.

Een elektrische alleskunner - De iDeep 150cm sfeerhaard

Met de nieuwe Charlton & Jenrick i-deep 1500e Smart App kun je alle aspecten van het vuur vanaf je mobiele apparaat bedienen, inclusief de twee nieuwe optionele knettergeluidseffecten. Naast de standaard set bosstammen, kunt u kiezen tussen de optionele set drijfhoutstammen of de set gekloofde blokken in vierendelen. Met deze optionele houtsets kunt u het uiterlijk van uw haard veranderen.

Verlicht uw haard met de juiste ambiance kleur

Wat te denken van een realistisch LiveFlame-effect met drie kleuropties die elk beschikbaar zijn in vier stemming instellingen. De sfeerinstellingen zorgen voor vier verschillende niveaus van helderheid en grootte van vlammen. Realistisch flikkerend Ambilight-branderbed met dertien kleuropties en vier sfeerinstellingen. Kies uit een gloeiende, natuurlijke amberkleur of kies uit een van de twaalf andere tinten die bij uw stemming passen - allemaal eenvoudig in te stellen met uw afstandsbediening. U kunt zelfs instellen dat de kleuren geleidelijk van de ene tint naar de andere verschuiven, waarbij u door het hele palet bladert om een steeds veranderende weergave te creëren.

Inbouwhaard met elektrische kachel - zit er wampjes bij

Zeer efficiënte warmteregeling via een programmeerbare timer voor 7 dagen en een elektrische thermostaat, allemaal geïntegreerd in de stijlvolle afstandsbediening. Deze Charlton & Jenrick i-deep 150cm 3zijdige haard is EcoDesign-compatibel gebouwd volgens EU- en VK-normen waarmee u uw vuur kunt beheersen en ook een 'open raamdetectie ' omvat.

Twee royale warmte-instellingen die automatisch worden gekozen door de bedieningselementen om de door u gekozen kamertemperatuur te bereiken en te behouden. Maximaal 1500Watt warmteafgifte 100% efficiënt op het punt van gebruik. Met de optionele muurbeugels kunt u de Charlton & Jenrick 1500e  i-Deep aan de muur hangen en kunt u er een ombouw om heen plaatsen.

Charlton and Jenrick showroom in Almere

Bezoek onze nieuwe showroom in Almere met meer dan 75+ elektrische sfeerhaarden en kachels, echt de aller grootste van Nederland. Kom inspiratie opdoen en laat u in een ongedwongen sfeer bijstaan door onze deskundige adviseurs. U hoeft geen afspraak te maken. Tijdens openingstijden bent u altijd welkom in onze haardenwinkel.

De Striptekenaar 34-A
1336 CM  ALMERE 
Showroom pagina

Charlton en Jenrick iDeep 1250 driezijdige 3D haard

 

 

Merk
Charlton en Jenrick

Model
Inbouwhaard Panoramahaard 3zijdig

Type
Charlton & Jenrick I-1500e Deep Driezijdig

Afmeting
Zie maattekening

Vuurbeeld
4D Ecoflame

Regelbaar vlameffect
Ja

Houtset
Ja

Verwarming
Ja

Thermostaat
Ja

Verlichting haard
LED

Bediening
Afstandsbediening

Garantie
2 jaar fabrieksgarantie

Showroom

Haarden Showroom
De Striptekenaar 34-A
1336 CM ALMERE

Let op: Tijdelijk gewijzigde route ivm afsluiting N702

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11.00 - 16.00
Donderdag11.00 - 16.00
Vrijdag11.00 - 16.00
Zaterdag10.00 - 17.00
contactbutton cash contant ideal mastercard paypal sofort bancontact
© 2014 - 2023 Sfeerhaarden en schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel