British Fires New Forest 1900 3zijdig - Elektrische Inbouwhaard

Artikelnummer: BFNF19003ZIJDIG
Artikel 15 van 30
€ 4.345,00 (inclusief btw)

British Fires New Forest 1900 - Driezijdige sfeerhaard 
ℹ️  Adviesprijs vanaf €4345,- |  Bezoek onze showroom en ontvang uw aanbiedingsprijs. 

De New Forest elektrische haard van 190cm tilt vlamtechnologie naar een ander niveau. De LED-vlambeelden zijn levensecht met echte kleuren van vuur. Dit geïmiteerde houtvuur verspreidt zich over de breedte vanuit elke hoek. De kenmerkende logs (houtstammen) zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die perfect bij elkaar passen en elk detail vastleggen dat u zou mogen verwachten te zien in een houtstam of tak gevonden tijdens het wandelen in het 'New Forest' bos in Engeland.

Veelzijdige installatie
Installatie-opties omvatten 3-zijdige, hoek- of vlakke ontwerpen die volledige ontwerpflexibiliteit bieden, ongeacht het soort ruimte. Kies bijvoorbeeld bij een vlakontwerp een fronthaard. Deze New Forest 1900 met alleen glas aan de voorzijde matched perfect in een Cinewall wand met een TV boven de haard (max. 85inch). Een driezijdige NewForest 1900 leent zich meer voor inbouw in een zwevend meubel met lade's of klepkasten. Vaak wordt de televisie dan naast de elektrische haard gehangen.

Decoratie mogelijkheden (Houtstammen / Achterwand)
Bekijk de diverse "deco en styling" opties van uw British Fires New Forest haard in onze showroom in Almere. Eerst over de houtstammen en bodemvulling. De standaard meegeleverde keramische houtset is al heel fraai en levenecht te noemen. Vindt u echt echt hout mooier, ook dat kan met de New Forest 1900. Tegen meerprijs is de 'Deluxe Real Logs' van echt haardhout leverbaar.

Naast een keuze in de houtset kunt u ook kiezen tussen 2 verschillende achterwanden. De standaard achterwand is meer spiegelend. Hierdoor zie je meer diepte in de haard en komt het haardhout goed in beeld. Tegen meerprijs is de optie van 'Dark Glass' verkrijgbaar. Deze zwarte achterwand van glas zorgt voor minder spiegeling. De combinatie van Deluxe Real Logs met de Dark Glass achterwand is ook mogelijk. Kom het verschil in onze showroom bekijken.

Licht en -vlam effecten
Blader door drie vuurbedkleuren die elk een unieke stijl bieden of gebruik de cyclusinstelling om door alle beschikbare opties te bladeren. Kies verschillende helderheids instellingen om de vlam aan te passen. Bedien de NewForest 1900 haard met de meegeleverde afstandsbediening of download de App en koppel elke British Fire haard aan uw telefoon of tablet.

Luchtgordijntechnologie®
Het gepatenteerde technische ontwerp zorgt niet alleen voor optimale verwarming, het systeem is ook ontworpen om de warmte zo effectief mogelijk door een ruimte te verdelen. Deze luchtgordijntechnologie is discreet boven het glas gepositioneerd, waardoor een efficiënt verwarmde ruimte ontstaat.

Meer weten over deze NewForest 1900 haard?  Wilt u een persoonlijke demonstratie?
Bezoek onze showroom in Almere met British Fires New Forest sfeerhaarden. Ook zonder afspraak bent u van harte welkom. Onze haardspecialisten kunnen u uitgebreid laten zien hoe een British Fires New Forest gebruikt kan worden, de verschillende opties of de montage mogelijkheden.

Specificatie Omschrijving
Merk haard British Fires
Model haard British Fires New Forest Front
Type haard New Forest 190cm 3-zijdige haard
Vuurbeeld Realistisch
Vlammen regelbaar Ja, diverse kleuren
Houtset Ceramic Logs standaard / Deluxe Real Logs Optioneel (Meerprijs)
Crystal Stones Ja
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard LED
Bediening haard Afstandsbediening en App bediening
Garantie Ja, 2 jaar
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel