British Fires New Forest 650 Square - Elektrische inbouwhaard

Artikelnummer: NF650SQUARE
Artikel 19 van 30
€ 3.295,00 (inclusief btw)

British Fires New Forest 650 Square - Front sfeerhaard  
ℹ️  Adviesprijs €3295,- |  Bezoek onze showroom en ontvang uw aanbiedingsprijs. 

De New Forest 650 Square sfeerhaard van British Fires is een prachtige elektrische haard die een gezellige en sfeervolle sfeer in elke ruimte creëert. Deze haard is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een combinatie van stijlvol design en geavanceerde technologie.

Een opvallend kenmerk van de New Forest 650 Square is de achterwand met Dark Glass, die optioneel beschikbaar is. Deze achterwand voegt een eigentijdse uitstraling toe aan de haard en creëert een fraaie contrastachtergrond voor het bekroonde vuurbeeld, waardoor de vlammen en stammen nog meer opvallen.

De stammen die in deze haard worden gebruikt, zijn gemaakt van echt hout en worden aangeduid als de "Deluxe Real Logs". Deze stammen zien er zeer realistisch uit en zorgen voor een natuurlijke en authentieke uitstraling van het vuur. Het gebruik van echte houten stammen draagt bij aan de levensechte beleving van de haard.

Een andere technologische eigenschap van de New Forest 650 Square is het gepatenteerde Air Curtain verwarmingssysteem. Dit systeem zorgt voor een efficiënte verspreiding van warme lucht in de ruimte en zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele warmteverspreiding. Hierdoor wordt niet alleen een aangename sfeer gecreëerd, maar wordt de sfeerhaard ook een aanvullende warmtebron voor de kamer.

Al met al biedt de New Forest 650 Square sfeerhaard van British Fires een combinatie van esthetiek en geavanceerde technologie. Met zijn echte houten stammen, optionele Dark Glass achterwand en gepatenteerde Air Curtain verwarmingstechnologie is het een uitstekende keuze voor diegenen die de gezelligheid en warmte van een open haard willen ervaren zonder de nadelen van een traditionele open haard.

Een British Fire New Forest haard live bekijken? 
In onze 300m2 showroom met elektrische haarden in Almere zijn een aantal NewForest inbouwhaarden opgesteld. In de toonzaal kunt u de verschillende decoraties (houtstammen) en de keuze in achterwanden bekijken. Zo kiest u altijd de mooiste invulling en dat ziet u niet op een afbeelding of in een review video. Kom met óf zonder afspraak langs. Onze haarden experts vertellen u graag meer over deze British Fires Bramshaw vrijstaande elektrische haard.

Specificatie Omschrijving
Merk British Fires
Model British Fires New Forest 650
Type British Fires New Forest 650 Square
Vuurbeeld Realistische vlammen
Regelbaar vlameffect Helderheid vlammen regelbaar
Houtset Echt hout | Deluxe Real Logset
Crystal Stones Nee
Kiezelstenen Nee
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard LED
Bediening Afstandsbediening en App bediening
Garantie Ja, 2 jaar
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel