British Fires Hinton vrijstaande elektrische haard

Artikelnummer: BFHINTON
Artikel 30 van 30
€ 2.495,00 (inclusief btw)

British Fires Hinton

De Hinton elektrische sfeerhaard van British Fires is een stijlvolle en eigentijdse elektrische haard die een gezellige en warme sfeer in elke ruimte creëert. Deze vrijstaande haard is ontworpen met aandacht voor detail en biedt een aantal kenmerkende eigenschappen die hem onderscheiden.

Een opvallend kenmerk van de Hinton sfeerhaard is de achterwand met Dark Glass. Deze donkere glazen achterwand fungeert als een chique en eigentijds decoratief element dat de vlammen en het houtdecor versterkt. Het donkere glas zorgt voor een diepe en indrukwekkende achtergrond voor de vlammen, waardoor ze nog meer opvallen en de sfeer in de kamer versterken.

Wat betreft de vlammen en het houtdecor, maakt de Hinton sfeerhaard gebruik van Deluxe Real Logs. Deze logs zijn vervaardigd uit echt hout, wat zorgt voor een authentieke en natuurlijke uitstraling. De Deluxe Real Logs worden verlicht door de elektrische vlammen, die levensecht en sfeervol dansen, waardoor je het gevoel krijgt van een traditionele houtgestookte open haard zonder de noodzaak van daadwerkelijk brandhout of rook.

De Hinton sfeerhaard van British Fires combineert een eigentijds ontwerp met hoogwaardige materialen, zoals de Dark Glass achterwand en de Deluxe Real Logs, om een warme en aantrekkelijke sfeer te creëren in elke ruimte waarin hij wordt geplaatst. Deze elektrische haard biedt de charme van een traditionele open haard zonder de bijbehorende rompslomp en is een prachtige toevoeging aan elk interieur.
! De getoonde zwarte afvoerpijp bovenop de haard wordt niet meegeleverd.

Een British Fire New Forest haard live bekijken? 
In onze 300m2 showroom met elektrische haarden in Almere zijn een aantal NewForest inbouwhaarden opgesteld. In de toonzaal kunt u de verschillende decoraties (houtstammen) en de keuze in achterwanden bekijken. Zo kiest u altijd de mooiste invulling en dat ziet u niet op een afbeelding of in een review video. Kom met óf zonder afspraak langs. Onze haarden experts vertellen u graag meer over deze British Fires Bramshaw vrijstaande elektrische haard.

Specificatie Omschrijving
Merk British Fires
Model British Fires Hinton
Type British Fires Hinton | Vrijstaande haard
Vuurbeeld Realistische vlammen
Regelbaar vlameffect Nee
Houtset Ja, standaard met Deluxe Real Logs
Crystal Stones Nee
Kiezelstenen Nee
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard LED
Bediening Afstandsbediening
Garantie Ja, 2 jaar
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel