Faber e-MatriX Mood 80x50cm Driezijdig

Artikelnummer: eMatriX Mood 800/500-III
Artikel 11 van 22

Faber e-MatriX Mood 800/500 Driezijdig 
PRIJS OP AANVRAAG 
Onze klanten bezoeken onze Haarden-showroom in Almere omdat ze alle merken kunnen bekijken en vergelijken. Wij bieden onze klant altijd de beste prijs en eerlijk advies. Kom eens langs, met of zonder afspraak.

e-MatriX brander 
De verbluffende vuurbeleving van de e-MatriX is te danken aan een samenspel van opwervelende koude waterdamp en energiezuinige (LED-)verlichting, zonder geur of rook en dus 100% duurzaam. Het resultaat is puur genieten: een speels, driedimensionaal vuurbeeld dat zich vanaf het gloeibed tussen de houtstammen door omhoog beweegt, tot hoog boven in de haard.

Warmte & Comfort
Geniet van een behaaglijk haardvuur en ervaar warmte op zijn best. De e-MatriX is uitgerust met een ingebouwde, compacte en fluisterstille bijverwarmingseenheid, direct klaar om je extra warmte te bieden wanneer je dat wenst. De bediening van deze eenheid is naadloos geïntegreerd in de afstandsbediening, zodat je moeiteloos de warmte-instellingen kunt aanpassen. Met een volledig regelbaar vermogen tot 2 kW is de e-MatriX tevens ideaal als lokale bijverwarming in goed geïsoleerde woningen.

✓ Ultiem gebruiksgemak; manueel, met afstandsbediening of app. 
✓ Gepatenteerd Comfort$aver verwarmingssysteem (max. 2 kW). 
✓ Vereist een vaste wateraansluiting of maak gebruik van het pomp systeem. 
✓ Waterdamp achter glas zal u doen denken aan een echte gashaard. 
✓ Uniek gepatenteerd driedimensionaal “levend” vuurbeeld op waterbasis. 
✓ 100% sfeer en open haard beleving. 

Top light & Bottom Light module 
De optionele mood boven en/of onder verlichting tilt het vuurbeeld van de e-MatriX naar een eenzaam hoog niveau. De LED-lichtoptica van uw keuze zorgt voor een dynamische verlichting van het gehele haard-interieur. Alle mogelijkheden stelt u zelf eenvoudig in via de Faber app, passend bij uw sfeer, stemming of stijl. Kies de optie die bij uw past.

Ceramic Logset of Acrylic Deco set
Kiest u knus en gezellig of toch de industiele look? Kies de knusse keramische houtblokken decoratieset van zeer hoge kwaliteit voor het echte "open haard" gevoel. Of kies voor de industiele uitstraling met optioneel Acrylic Ice decoset. Deze decoratieset bestaat uit speciaal ontwikkelende transparante “ijs-scherven” die de bodem van uw haard bedekken en deze zo een ultra-moderne uitstraling geeft. 

Is dit de mooiste haard in onze collectie?
Op deze vraag kunt u alleen, samen of met hele gezin een antwoord opgeven. Want het vlammenspel in een elektrische haard is heel persoonlijk. Ook het model en de verhoudingen zijn heel bepalend. Zo kan de haard op de foto perfect lijken, maar in het echt is het glas toch nét iets te hoog of oogt de houtstammenset toch iets nep.
Kom voor de echte beleving van uw droom sfeerhaard naar onze showroom. Dan kunt u met uw eigen ogen bepalen wat u mooi en realistisch vindt. De keuze is groot, we hebben meer dan 75 haarden opgesteld, allemaal aangesloten.

Een haarden adviseur spreken?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 18.00uur op onderstaand telefoon nummer: 
Afdeling verkoop 036-8419959

Laagste prijs Xaralyn Cassette 400

Specificatie Omschrijving
Merk Faber Fires
Model Faber eMatrix Mood inbouw waterdamp haard
Type Faber e-MatriX Mood 800/500 III Optimyst®
Afmeting ca. 80 x 50cm glas zichtmaat met 2 kanten zijglas
Vuurbeeld Waterdamp | Optimyst®
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Optioneel tegen meerprijs
Crystal Stones Optioneel tegen meerprijs
Kiezelstenen Optioneel tegen meerprijs
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard LED
Bottom Light Optioneel tegen meerprijs
Top Light Optioneel tegen meerprijs
Bediening Via app en Bluetooth remote
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel