in Showroom

Trimline Solus 80E hoekhaard

Artikelnummer: TLF80e-SOLUS
Artikel 2 van 26
€ 2.099,00 (inclusief btw)

Trimline 80-e Solus | Tweezijdige haard 
ℹ️  Adviesprijs €2099.- |  Bezoek onze showroom, tot wel honderden euro's voordeliger.

 Eind juli leverbaar  
Te bezichtigen in onze sfeerhaarden showroom in Almere. Bekijk hier de openingstijden.

Bent u op zoek naar een kleinere inbouwhaard? Bijvoorbeeld een 80cm elektrische haard voor uw zwevend haardmeubel of kastenwand. De Trimline 800E Solus front past in elk interieur en geeft met één druk op de knop een luxe uitstraling. Kom langs in onze showroom om dit model alvast te bekijken.

Voeg luxe toe aan uw woonruimte met deze luxe elektrische sfeerhaard, een uitstekende investering in uw woning. De Trimline 80-E is de kleinste van onze elektrische landschapshaarden met een lengte van 1 meter. Met een optie van inzet, panoramisch of hoek aspect wordt u verwend bij het creëren van uw perfecte haard.

  Model haard  Inbouwvariant
  Trimline Solus 80-e  Front
  Trimline Solus 80-e  Tweezijdig / Hoek
  Trimline Solus 80-e  Driezijdig


Trimline Inspiration Center
Bezoek onze haarden showroom in Almere. Bekijk de vlammen en mogelijkheden van de Trimline Vision Solus 80-E haard in het echt. De perfecte haard in uw haardmeubel.  - Trimline Fires is a British fire place company.-

Vuurbeeld en Geluid

De zeer realistische vlammen van de Solus 80-E kunt u instellen in de volgende (combinatie) kleuren:
Autumn Campfire, Ember Glow, Inferno, Noir, Nebula en Fire & Ice. Bij de instelling "Ember Glow"  gloeit alleen de verlichting onder de decoratieve houtstammen en zijn de vlammen gedoofd.

Geniet van het geluid van een knapperend haardvuur op de Solus 80cm inbouwhaard. De knispergeluid module kunt u handmatig in en uitschakelen. Het geluidsvolume is aanpasbaar in 5 standen. Deze ingebouwde optie (dus niet een losse module) geeft een extra dimensie aan de beleving van een elektrische sfeerhaard.

(App) Bediening

Deze elektrische inbouwhaard, Trimline 80-E, laat zich makkelijk bedienen. De standaard meegeleverde afstandsbediening is overzichtelijk. Alle mogelijkheden van de haard kunt u hiermee regelen. De afstandsbediening heeft een helder en groot display. Batterijen worden standaard meegeleverd.
U kunt tevens uw telefoon of tablet via Wifi verbinden met Trimline Solus 80cm haard via de App van Trimline Fires. Met deze applicatie kunt u de meeste functie's van de sfeerhaard instellen. (Smartphone niet inbegrepen.)

Moderne sfeerhaard met triple glas        British Fires elektrische haarden

Verwarming

Een kachelfunctie mag uiteraard niet ontbreken op deze prachtige 80cm brede inbouwhaard. Een subtiele opening boven het frontglas zorgt ervoor dat koele lucht uit de omgeving naar binnen wordt gezogen. Deze koele lucht wordt vervolgens als behaaglijke verwarme lucht langs een verwarmingselement weer naar buiten geblazen. En dat zonder al te veel geluid. De verwarming laat zich bedienen middels  de knoppen op de haard zelf, via de afstandsbediening of via de App.

Seeing is Believing.
Bezoek onze haarden showroom in Almere. Bekijk de vlammen en mogelijkheden van de Trimline Vision Solus 100-E  fronthaard in het echt. Ervaar elektrisch vuur in werkelijkheid. Vergelijk deze sfeerhaard met bv. een Aflamo Superb 33 Deluxe van 80cm een British fires NF870 van 85cm of een Dimplex Vivente van 75cm.     
- Trimline Fires is a British fireplace company.-

Laagste prijs Trimline Solus 100-e elektrische haard

 

 

Specificatie Omschrijving
Merk haard Trimline Fires
Model haard Trimline 80E Solus tweezijdig ( glas links of rechts naar wens )
Type haard 2-zijdig hoek inbouwhaard
Vuurbeeld Solus TriLight
Vlammen regelbaar Ja, instelbaar
Houtset Deluxe Logs met bijpassend bodemdecoratie
Crystal Stones Ja, tegen meerprijs leverbaar
Kiezelstenen Ja, tegen meerprijs leverbaar
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard TriLight LED
Bediening haard Afstandsbediening en App via telefoon of tablet mogelijk
Afmeting 830 x 548 x 296 cm (breed x hoog x diep)
Garantie 2 jaar
Gewicht 45 Kg
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel