Sorteer op

Faber E-Matrix - Elektrische Opti-Myst inbouw sfeerhaard op waterdamp

Contant betalen bij aflevering? Vraag naar de mogelijkheden. Bel 0515 - 781069

✔Persoonlijk Contact  ✔Snelle Levering in NL + BE  ✔Altijd de beste prijs


De nieuwe Faber E-Matrix waterdamphaard is de meest luxe Opti-Myst haard in de collectie van Faber elektrische haarden. Het 'bodywork' is dat van de gas-Matrix haard, dat maakt de elektrische haard meteen al uniek.

Een mooie introductie, maar waarom zul je deze E-Matrix haard uberhaupt aanschaffen? Een goede reden is dat de meeste nieuwbouw huizen niet meer worden opgeleverd met vastrecht op gas, maar met elektriciteit. Om dat unieke gevoel van een gashaard of houthaard te benaderen heeft Faber de waterdamp techniek toegepast in een metalen behuizing van een gashaard. Zo ontstaat een decoratieve sfeerhaard met het stoere uiterlijk van een gashaard, een verzamelpunt voor het hele gezin in uw woonkamer of keuken. Elektriciteit is niet alleen de toekomst, maar ook al het heden, overweeg daarom nu al een elektrische haard in plaats van een traditionele gashaard of houthaard !

De elektrische Matrix is leverbaar in drie uitvoeringen, een front model of als tweezijdig of driezijdig model. De afmeting van het glas is in alle drie uitvoeringen gelijk, ongeveer 80cm breed en 65cm hoog. De E-Matrix wordt aangesloten op een vaste water aansluiting, dus geen gedoe meer met bijvullen van watertankjes. De houtset is speciaal gemaakt voor de E-Matrix zodat deze een evenbeeld is van het met gas uitgevoerde model.

Nu ook leverbaar met een glashoogte van 50cm. Daarnaast is er een room-divider en een tunnel doorkijk model beschikbaar eveneens met glashoogte 50cm. Gemiddelde levertijd van de Matrix is 2 tot 3 weken.

Heeft u nog vragen over deze Faber E-Matrix waterdamp haard, neem dan contact op met onze klantenservice.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel