Sorteer op

Aflamo Royal Paris - Strakke elektrische inbouwhaard

Aflamo Royal Paris Series - Meest strakke inbouwhaard

Een elektrische haard moet onopvallend aansluiten bij je interieur, niet te overheersend.
Daar waar de meest elektrische haarden één grote glasplaat aan de voorzijde hebben, komt Aflamo met een totaal ander concept. Wel glas, maar dan geinspireerd op een gesloten gashaard. Resultaat is een strakke afwerking. 
Een subtiele smalle metalen rand rondom de haard geeft u het uiterlijk van een echte gashaard.
Daar waar de gashaard aan terrein verliest, komt Aflamo met aantrekkelijke elektrische alternatieven en premium vuurbeeld. Maak kennis met de Royal Paris.

Vlam effecten
Aflamo Fires is het topmerk als het aankomt op ontwikkeling en bedenken van nieuwe concepten.
Zo ook voor het vuurbeeld van de Royal Paris, hierbij beperkt zich de keuze niet tot één enkele vlam kleur. Andere merken, zoals Gazco Stovax en Dimplex, beperken zich tot maximaal 2 kleuren. Bij de Aflamo Royal Paris kunt u uit maar liefst 5 vlamkleuren kiezen. Dat geeft u veel keuze vrijheid in het bepalen van de ambiance en sfeer.

Decoratie
Smaken verschillen en dat geldt ook voor de indeling van uw elektrische sfeerhaard. 
Vindt u houtstammen mooier of heeft u liever Crystal Ice Stones als decoratie in uw haard? 
Deze keus kunt u bij Aflamo zelf bepalen want beide decoraties, houtstammen en steentjes, worden standaard meegeleverd in deze toch al rijk uitgeruste sfeerhaard. Noble Flame

Bodem verlichting
Als extra toegift heeft Aflamo verlichting onder de decoratie aan de haard toegevoegd. De bodem verlichting is instelbaar in 10 verschillende kleuren en geeft een fraaie extra dimensie aan de beleving van uw elektrische haard.

Kachel functie
Voor de koude momenten in huis kunt u gebruik maken van de ingebouwde verwarming. Warm je zelf even op voor de krachtige verwarming met Power Heat, met een vermogen van 1800 watt. Niet bedoeld als hoofdverwarming in uw woonkamer en keuken maar kan prima uw slaapkamer volledig verwarmen. Tot ruimte's van 35m2.

 

 

Lange elektrische sfeerhaarden - Perfect onder een TV - Brede inbouwhaard - TV wandhaard - Televisie boven haard

 

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel