Sorteer op

Elektrische haard kopen?

Elektrische haard kopen?   

Sfeerhaardenexpert heeft de beste merken tegen de laagste prijs. Verzending 1 euro op elk adres in Nederland of België. Betaal eenvoudig bij aflevering, dit is de extra zekerheid van Sfeerhaardenexpert.

De elektrische haard wint snel aan populariteit ten opzichte van een traditionele gashaard of houtkachel. Zo kunt u een elektrische haard aan de muur ophangen. Bekijk ons ruime assortiment LED wandhaarden met prachtig vlameffect en warmte functie. Een hanghaard kunt u op iedere gewenste plek in uw huis aan de wand hangen. U hoeft alleen maar rekening te houden met de lengte van de muur. 

Liever een elektrische sfeerhaard in combinatie met een LCD of LED televisie? 
Tv haarden van 66cm tot 255cm, hier vindt u het grootste gamma elektrische haarden onder een tv. Koop vertrouwt een haard van topmerk Aflamo, bijvoorbeeld de Aflamo Majestic of de Aflamo Royal. Aflamo fires heeft het mooiste 3D vuurbeeld met keus uit verschillende decoraties zoals een houtset of Crystal Ice Stones. Maar u kunt ook kiezen voor de Dimplex (Faber) Prism BLF5051,  BLF7451 of de Ignite serie.  

Gebruik de warmte stand op de elektrische haard als extra bijverwarming. Aflamo haarden zijn allemaal voorzien van een verwarming van 1500 watt (=1,5 Kw). De kachel blaast heerlijke warme lucht in uw woonkamer. De verwarmfunctie is bedoeld als bijverwarming in uw woonkamer maar is krachtig genoeg om uw slaapkamer te verwarmen. Zo combineert u sfeer met hoog rendement opwarmen, duurzaam en milieu vriendelijk.

Meer weten over elektrische haarden of wilt u een haard bestellen? Bel nu 0515-781069
 

 Elektrische haard?  ✓Laagste prijs in BeNeLux ✓Super Snelle levering. ✓Grootste collectie haarden 200+ !

        

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel