Sorteer op

elektrische sfeerhaard 3 zijdig

Aflamo 3 zijdige haard

Bent u op zoek naar een 3 zijdige of 2 zijdige elektrische sfeerhaard met een realistisch vlambeeld en een prachtig modern design? Kies dan voor een elektrische sfeerhaard van Aflamo. Deze sfeerhaarden onderscheiden zich door een fonkelend vuurbeeld en een exclusief design. 

De Aflamo Three Sided is een prachtige 3 zijdige haard met rondom glas. Verkrijgbaar in 124cm en 152cm breed. Door een speciaal spiegel paneel in de haard krijgt de haard echt diepte. De éerste driezijdige haard die u het gevoel van een echte gashaard geeft.
Schitterend vuur effect in combinatie met een gloeibed van Crystal Ice en houtstammen. De Three Side heeft meerkleurig vlameffect en een gloeibed die ook uit meerdere led kleuren bestaat. Dit zorgt voor een nog intensere vuur beleving.

Faber triple of Dimplex 3 Step elektrische haardElektrische sfeerhaarden kunt u nu echt als sfeerverwarming beschouwen. De moderne elektrische haard voegt werkelijk een nieuwe dimensie toe aan uw eigentijdse interieurdesign. De huidige elektrische inbouwhaarden van Aflamo zorgen voor een huiselijke en sfeervolle warmte. U kunt een elektrische inzethaard bijna overal plaatsen omdat u geen afvoerkanaal nodig hebt. Een normaal stopcontact volstaat om een elektrische haard te monteren op de plek van uw keuze!

Het moderne en exclusieve design van een gashaard maakt de Aflamo Three Sided tot een populair model. Een luxe en elegante uitstraling die zorgt voor de juiste sfeer en ambiance voor minder dan de helft van een echte gashaard.

Aflamo is de slimme keuze voor u!
 

MerkAflamo
ModelInbouw
Vuurzicht3-zijdig, 2-zijdig of front
Warme lucht kachel1.5 kW
Vermogen (min-max)750w - 1500w
VlammenMeerkleurig
ThermostaatJa, regelbaar
BrandstofElektrisch
BranderbedCrystal Ice & Stammenset


Alternatief is de Faber 3 Step. Dit triple zijdige model heeft een Opti-Myst vuurbeeld. Dit betekent dat de vlammen worden na geboostst door waternevel. Deze waterdamp haard is ongeveer 90cm breed en het lijkt echt of de haard brandt. Een nadeel van deze haarden zijn de dure onderdelen die nodig zijn als de mistmaker defect raakt. Voor de Faber 3-Step triple kunnen de kosten oplopen tot 300 euro.  Is dit de dure aanschaf investering waard?

 

3 zijdige haard flater element 4

 

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel