Horeca sfeerhaard

Elektrische haard? Ideaal voor gebruik in de horeca!

Horeca sfeerhaardEen elektrische haard is sfeer verhogend zonder dat het u en uw personeel aandacht kost. Das een prettig vooruitzicht. Maar belangrijker voor u als ondernemer is dat de investeringskosten laag blijven. U hebt geen dure aanschaf van een houtkachel of gashaard, geen onhandige en lelijke afvoerpijpen door uw zaak.
Nee, een elektrische haard plaats je waar je maar wilt en in elke afmeting denkbaar. Dat geeft rust. Bekijk hier onze collectie.

Veiligheid boven alles, sluit risico's uit.

Omdat het niet een echt houtvuur betreft heb je geen last van rondspringende vonken, de geur van brandend hout, of de hitte van de haard zelf. U wilt tenslotte niet aansprakelijk worden gehouden voor brandwonden of kleding schade als gevolg van de houthaard of gashaard. Of wat dacht u van de brandweer, de gehele installatie moet wel aan de brandveiligheid voldoen. Grote kans dat uw verzekerings premie ook omhoog gaat, echte warmte als een houthaard of gaskachel verhoogt namelijk het risico op brand.

elektrische haard horecaEen elektrische haard is veilig en wordt al helemaal niet heet. Zeker met kinderen of huisdieren is dit laatste een prettige gedachte. Wel de sfeer en de gezelligheid van een openhaard, maar niet de risico’s. Kies daarom net als vele van uw collega ondernemers voor een elektrische haard van Alfamo

Sfeerhaardenexpert levert u de perfecte open haard op elektriciteit. Of het nu om 1 of 100 stuks gaat, wij bieden u altijd de beste prijs maar nog belangrijker, de beste service. Standaard garantie is 24 maanden maar ook na 2 jaar bederven wij de gezelligheid niet. Daar mag u ons aanhouden, des te meer reden om voor Sfeerhaardenexpert te kiezen.

 

Haarden bekijken?

Kies daarom voor een elektrische haard van de Expert, wij denken graag met u mee.
Bel voor inlichtingen 0515-781069, uw accountmanager Peter van Buren.

 

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel