Opbouw haard Utrecht

Semi inbouw

Bent u op zoek naar een elektrische opbouwhaard in de regio Utrecht?
Bekijk dan de ruime collectie opbouw wandhaarden en hanghaarden van Aflamo en Dimplex. Een opbouwhaard wordt half in een voorzet wand geplaats waarbij de sfeerhaard zelf met de vlammen en glas voor de wand uitsteekt.
Je kunt een opbouw haard natuurlijk ook half inbouw noemen omdat de elektrische haard niet volledige in de muur of voorzetwand wordt ingebouwd.

Alles kunner

Een opbouw haard kunt u natuurlijk ook op een meubel plaatsen. Daarbij kunt u denken aan een dressoir of op een TV-meubel naast de TV. Omkleed het geheel in uw eigen stijl die past bij uw interieur en woonkamer.
Aflamo heeft een schitterende opbouw haard in de collectie, de IMPERIAL serie. Een elektrische haard met zijramen waardoor u echt goed zicht op de vlammen krijgt. Deze driezijdige opbouw sfeerhaard heeft een vernieuwde en schitterende vlammen. De vlammen hebben verschillende kleuren, dus ruime keuze vrijheid. Bij deze haard wordt standaard 1 x houtset en 1 x Cristal Ice steentjes geleverd. Wissel zo vaak u wilt of combineer.  

opbouwhaard Imperial Utrecht

Naast deze prachtige opbouw haarden heeft Sfeerhaardenexpert.nl i.s.m. Aflamo Benelux een uitgebreide collectie inbouwhaarden voor in een Cinewall. U kunt zelf eenvoudig een Cinewall maken waarbij u de televisie boven de elektrische sfeerhaard monteert. Mocht het u nou zelf niet lukken of heeft u gewoon geen tijd, vraagt u onze klantenservice om advies. Wij kennen in Rotterdam bedrijven die u kunnen helpen uw Cinewall te realiseren. 

 

Aflamo Imperial opbouw haard Utrecht

Cinewall haard Rotterdam | Televisiewanden | Elektrische haarden Rotterdam | Led haarden

   

© 2014 - 2020 Sfeerhaarden en schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel