Sorteer op
  • HAARDEN SHOWROOM - ZONDER AFSPRAAK BINNENLOPEN
    HAARDEN SHOWROOM - ZONDER AFSPRAAK BINNENLOPEN

    Elektrische haarden showroom

    Overweegt u een elektrische sfeerhaard? Bijvoorbeeld voor wat extra warmte of als alternatief voor een dure gashaard, gaskachel of houtkachel. Kom dan langs in het 'Haard Experience Center' van…

Napoleon Stylus Serie

Stylus Cara - Moderne wandhaard met meubel

De Napoleon Stylus™ Cara is zowel een elegante blikvanger als een functionele warmtebron voor een ruimte. Perfect voor uw moderne inrichting of om uw huidige ontwerp een overgangsgevoel te geven. De eigentijdse surround van de Napoleon Stylus Cara™ biedt functies zoals een dubbele USB 2.0-oplaadpoort met LED-kleurindicatie van de oplaadstatus. Markeer uw favoriete kunstvoorwerpen door ze op de zijplank weer te geven met een accentlicht dat kleur- en helderheidsaanpassingen mogelijk maakt.
Als hanghaard aan de muur heeft de Napoleon
elektrische haard Stylus Cara™ een uitmuntend en prachtig design. On of a kind, dit tref je nergens anders. En dat maakt deze wandhaard juist bijzonder. Wilt u deze elektrische sfeerhaard in het echt bekijken? Bezoek dan onze Napoleon haarden showroom in Almere.

Stylus Steinfeld - Klassiek landelijke haard aan de muur

De nieuwe Napoleon Steinfeld bestaat uit een 135 centimeter brede omlijsting van gepolijst walnoothout. Met een plank die wordt verlicht door een accentlicht en een slimme dubbele LED-USB-stekker die aangeeft wanneer uw mobiele apparaat is opgeladen, van rood naar groen. De Napoleon elektrische sfeerhaard met kalmerende, opvallende vlammen zijn instelbaar in vier kleurinstellingen en vijf helderheidsinstellingen die in combinatie met de zes kleuropties van het ember bed het ultieme maatwerk creëren - een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het design van de Napoleon Stylus Steinfeld is adembenemend mooi. Deze elektrische haard is ontworpen om aan uw wand of muur te hangen. De Stylus wandhaard plaats je onopvallend discreet of geef het de meest prominente plaats aan de muur.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel