Cinewall laten maken? Sfeerhaardenexpert.nl

Cinewall, Cinema Wall of TV wand

Een cinewall past in de hedendaagse huiskamer en geeft een luxe en gezellige uitstraling. Nieuwe gasloze woningen of woningen met een warmtepomp hebben niet de mogelijkheid om een houtkachel of gashaard te plaatsen. Door gebruik te maken van een elektrische open haard omzeil je alle obstakels die komen kijken bij de aanleg van een houthaard of gaskachel. Elektrische sfeerhaarden zijn er in verschillende vormen en maten. In onze showroom in Almere kunt u driezijdige haarden, hoekhaarden en inbouwhaarden onder een TV bekijken. Een sfeerhaard onder een televisie ingebouwd in een voorzetwand noemt men een 'Cinewall' (spreek uit als zijn-wal) of Cinema wall of een TVwand. 

Waarom een cinewall met inbouwhaard

Een cinewall zorgt voor extra diepte in uw moderne huis. Daarnaast zijn alle kabels mooi weg te werken, wat zorgt voor meer rust en een exclusieve uitstraling. Cinewalls zorgen ook voor een stukje flexibiliteit, waarbij het strakke design behouden wordt. Denk bijvoorbeeld aan een kantelbare TV-beugel: doordat uw TV in een uitsparing in de cinewall hangt, is een beugel onzichtbaar. Doordat onze cinewalls op maat gemaakt zijn, benutten wij uw ruimte optimaal. Ook op kantoor is een cinewall uitermate geschikt.

Cinewall met elektrische openhaard

Een cinewall met elektrische haard komt het meeste voor. Het fijne van een elektrische haard is, dat deze niet warm wordt. Daardoor hoeft u niet bang te zijn voor hitte rondom uw TV. Een cinewall met haard zorgt voor een warme uitstraling, waarbij vaak ook verschillende kleuren vlammen mogelijk zijn. Als u kiest voor een cinewall met haard van Fajja, dan kiest u altijd voor een oplossing op maat. Wij informeren u graag hoe u het beste een cinewall met haard kunt combineren in uw woonruimte of op kantoor.

Cinewall laten maken door Sfeerhaardenexpert

Cinewall zonder sfeerhaard

Een cinewall zonder haard is wat minder gebruikelijk, maar ook dit is een goede optie om uw interieur naar een ander niveau te brengen. Op de plek waar normaal een haard zou zitten, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor extra opbergruimte. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om de ruimte leeg te laten, of de ruimte te benutten voor iets anders. Denk hierbij aan een soundbar of spelcomputer. Men kiest vaak voor een cinewall zonder haard als ze bijvoorbeeld elders in huis al een haard hebben staan. Ook zorgt een cinewall zonder haard voor extra rust.

Cinewall met elektrisch haardvuur laten maken

Een cinewall zorgt voor luxe. Wilt u dus een cinewall laten maken voor uw woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld voor op kantoor, dan is het niet meer dan logisch dat u een cinewall op maat laat maken. Kant-en-klare cinewalls voldoen vaak net niet aan uw wensen of aan de benodigde afmetingen, terwijl het juist bij een cinewall belangrijk is dat alles klopt. Het is namelijk het middelpunt van de ruimte en zal alle aandacht trekken. Een cinewall laten maken door ons betekent dus altijd een cinewall op maat.

Cinewall: welke afmeting sfeerhaard past bij mijn TV

Elektrische haarden zijn er in verschillende afmetingen, maar welk formaat past nu bij mijn televisie? In het advies overzicht hieronder ziet u welke gangbare TV formaten bij een afmeting van een Cinewallhaard past.

Afmeting SfeerhaardCombineerbaar met TV afmeting 
106cm breed32 - 43 Inch
126cm breed50 - 55 inch
152cm breed 55 - 65 inch
165cm breed65 - 70 inch
182cm breed70 - 80 inch
254cm breed80 - 85 inch


Wat betaal je voor een cinewall met sfeerhaard?

Omdat alle cinewalls bij ons op maat worden gemaakt, hanteren wij hier geen vaste prijzen voor. Er is voor elk budget wat te bedenken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vinden voor elke ruimte een passende oplossing. Wilt u weten hoeveel uw ideale cinewall zou kosten, precies zoals u het voor ogen hebt? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Cinewall met elektrische haard kopen

Hebben wij u warm gemaakt voor een prachtige cinewall op maat? Wilt u een cinewall kopen met elektrische haard Wij denken graag met u mee en doen er alles aan om uw droom te realiseren. Wilt u graag een elektrische haard bij uw cinewall kopen? Dan profiteert u van extra korting op de haard. Kom langs in onze showroom in Almere voor meer informatie over onze haarden en Cinemawall.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel