in Showroom

Dimplex Prism 34 - 87cm elektrische LED inbouwhaard

Artikelnummer: 208378 Dimplex Prism34 BLF3451
Artikel 15 van 15
€ 677,00 € 489,00 (inclusief btw)

Dimplex Prism 34 (circa 87cm)
 Korte levertijd -Scherpe prijs 

De Dimplex Prism 34' is een echte eyecatcher. Deze elektrische haard van ongeveer 86cm breed geeft iedere ruimte extra sfeer. Deze Dimplex haard heeft met zijn Opti-flame technologie een zeer realistisch vuurbeeld en is haast niet te onderscheiden van een echt houtvuur. Doordat de kleur van het glasbed instelbaar is, kunt u hem aan uw smaak aanpassen.

Lineaire elektrische Prisma haard

Dimplex Prism lineaire elektrische haarden vormen een sprankelende toevoeging aan je muur. En dan letterlijk, want de vlammen komen uit een bed met een diamantachtige decoratie die - afhankelijk van je stemming - in vele kleuren kan worden verlicht. Met zijn afstandsbediening en een krachtig en efficiënt verwarmingselement zorgt deze Prisma 34" voor comfort en sfeer in elke ruimte. Aangesloten met een stekker of vast bedraad, hangend aan de muur of ingebouwd, de Dimplex Prism 34 is heerlijk veelzijdig. Deze elektrische haard is verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Deze Prisma e-fires zijn beschikbaar in de afmeting Prism34 (87 centimeter), Prism50 (128 centimeter) en Prism74 (188 centimeter).

Dimplex, modern firesplaces!

Doordat u alleen de stekker in het stopcontact hoeft te steken, is het aansluiten van de Prism wandhaard heel eenvoudig. U kunt vervolgens comfortabel in uw stoel blijven zitten terwijl u de inbouwhaard bedient met de afstandsbediening. Doordat de kleur van het branderbed instelbaar is, kunt u de wandhaard naar eigen smaak aanpassen. 
Het vlameffect verlicht het gloeibed van het diamantachtige acrylic ice in verschillende kleuren. De  Dimplex Prism 34 is geschikt voor hangende installatie en/of inbouw montage. Verder beschikt deze Prisma decoratieve haard over een geïntegreerde displayfunctie op het glaspaneel en een digitale thermostaat voor eenvoudige temperatuur regeling in uw (woon)ruimte.

Bezoek onze Dimplex showroom

Kom deze Prism sierhaard gerust bekijken in onze showroom. En als u er dan toch bent, kunt u ook gelijk onze andere 50+ haarden, kachels en schouwen bekijken. Wie weet zit daar een haard tussen die hélémaal uw smaak en stijl is. U komt er pas achter in onze Haard Experience Center. Kom de sfeer van elektrisch vuur voelen en beleven. Wij zijn erkend Dimplex dealer.

Adres Sfeerhaardenexpert
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE
Tel. 0515-781069

www.sfeerhaardenexpert.nl
info@sfeerhaardenexpert.nl

 

 

Specificatie Omschrijving
Merk haard Dimplex
Model haard Dimplex Prism 87cm
Type haard Prism BLF 3451
Vuurbeeld Optiflame® Geel/Oranje
Vlammen regelbaar Nee
Houtset Nee
Crystal Stones Ja
Kiezelstenen Nee
Verwarming Ja, 1000watt
Thermostaat Nee
Verlichting haard Multi Color Power Leds
Bediening haard Afstandsbediening
Afmeting 87 x 49,5 x 18,5 cm (LxHxD)
Garantie 12 maanden
Gewicht 20 Kg
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel