Sorteer op
 • HAARDEN SHOWROOM - ZONDER AFSPRAAK BINNENLOPEN
  HAARDEN SHOWROOM - ZONDER AFSPRAAK BINNENLOPEN

  Elektrische haarden showroom

  Overweegt u een elektrische sfeerhaard? Bijvoorbeeld voor wat extra warmte of als alternatief voor een dure gashaard, gaskachel of houtkachel. Kom dan langs in het 'Haard Experience Center' van…

 • Showroom Model

  Napoleon Allure™ Vertical 32 - Elektrische hanghaard
  Napoleon Allure™ Vertical 32 - Elektrische hanghaard

  Showroom model voor €349 euro
  Alleen bekijken en afhalen in showroom Almere

  Brandend in onze showroom in Almere. Bekijk hier de openingstijden.Napoleon Allure™ 32 Vertical

  Elektrische wandhaard 81cm hoog

  Showroom met…

  € 699,00 € 349,00

Napoleon haarden

Napoleon Canadian Fireplaces
Napoleon-haarden is een divisie van Wolf Steel Limited, het moederbedrijf van het merk Napoleon Canadian. De haarden afdeling van Napoleon Canadian produceert gas- en elektrische haarden, houtkachels, schoorsteenmantels, houtsets en buitenverwarmingsproducten zoals vuurtafels.

Napoleon nieuw in haarden land
In Europa probeert Napoleon haarden sinds een aantal jaar óók voet aan de grond te krijgen. Dit doen ze met hun succesvolle lijn van elektrische inbouwhaarden en wandhaarden, zoals de Allure, Purview en Styles. Dit zijn meer de wandhaarden welke in een Cinewall of TV wand worden gemonteerd onder een televisie. De Purview is met een slank ogende haard en groot vuurbeeld een klassiek voorbeeld van een Cinewall-haard. De Stylus Cara en Steinfeld worden compleet met een meubel geleverd. Voor ieder wat wils. 

Showroom met Napoleon haarden
Sfeerhaardenexpert is official dealer van Napoleonhaarden. Dit predikaat hebben we ontvangen omdat u alle haarden uit de collectie van Napoleon kunt bekijken in onze luxe showroom. Onze adviseurs hebben een gedegen training gehad in de werking van Napoleon sfeerhaarden. Als erkend dealer van Napoleon sierhaarden kunt u dus vertrouwen op een onafhankelijk en goed advies van onze adviseurs. 

Adres Sfeerhaardenexpert
De Striptekenaar 34 - A
1336 CM  ALMERE
Telefoonnummer 0515-781069

www.sfeerhaardenexpert.nl
info@sfeerhaardenexpert.nl

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel