Dimplex Natur120 - Elektrische waterdamp haard

Artikelnummer: SET007 Dimplex Natur120
Artikel 196 van 214

Dimplex Natur 120 - Vrijstaande elektrische haard.

NIET MEER LEVERBAAR

Vuur is een onderdeel van de natuur en we hebben er eigenlijk nooit zonder gekund. Dankzij de compacte designs van de NATUR Line kun je de gezelligheid en inspiratie van flikkerende vlammen overal in je huis opnemen in je interieur. De ‘vlammen’ van het elektrische Optimyst vuur zijn duurzaam, schoon en veilig. Ze worden namelijk gemaakt van koude waternevel en verlichting. Een heerlijke achtergrond om bij te relaxen en weer op te laden. De  Dimplex Natur 120 is een echte innovatie op het gebied van elektrisch sfeervuur.

De Dimplex Natur120 is geschikt voor allerlei ruimtes, van kleine appartementen tot grote publieke ruimtes en catering. Het gepatenteerde Optimyst® vuureffect zorgt voor levendige en realistische vlammen die omhoog komen uit het midden van de haard. De bovenplaat met hun luxueuze uitstraling zijn verkrijgbaar in verschillende houtafwerkingen. Je kunt de vlamhoogte ook uitgebreid aanpassen.

Showroom Waterdamp Haarden Almere

Bezoek de grootste showroom van Nederland in Almere met meer dan 25+ Dimplex Opti-Myst sfeerhaarden en Xaralyn waterdamp haarden. Ons ruime collectie bestaat uit inbouwhaarden met waterdamp, misthaarden vrijstaand, inzet Hybride haarden met waterdamp.

Adres Sfeerhaarden Expert:
De Striptekenaar 34-A  
1336 CM  ALMERE 
Contact pagina

​Verk

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Natur 120
Type Vrijstaande elektrische haard
Model schouw Half rond metaal
Kleur schouw Zwart
Vuurbeeld Opti-Myst waterdamp haard
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja
Bediening Afstandsbediening + knoppen op de haard
Garantie 24 maanden
Gewicht 30
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel