Element4 Club Ovation E elektrische haard

Artikel 8 van 9
€ 2.995,00 € 2.399,00 (inclusief btw)

 

Element4 Ovation E elektrisch vrijstaande haard

Het ruime assortiment elektrische haarden van Element4 is uitgebreid met een prachtig nieuw vrijstaand model. Sfeerhaardenexpert introduceert u de Club Ovation E. Onlangs is reeds de Club Kudos E al toegevoegd aan ons vrijstaande en/of verplaatsbare assortiment. Deze prachtige, brede vrijstaande elektrische kachel is voorzien van de innovatieve technieken die ook toegepast zijn bij de andere elektrische haarden uit de club-serie. 

Het vlammenspel van de Club Ovation E is maximaal realistisch door dat het toestel is uitgerust met de Ultra HD- technologie en voorzien is van anti-reflectieglas (Ontspiegeld glas). Daarnaast is de elektrische Ovation van Element4 te bedienen met een smarthpone of tablet.

Sfeer beleven en voordelige warmte

Verder is deze vrijstaande Ovation E uitgerust met een thermostaatfunctie en heeft hij een verwarmingselement van 1500Watt. Dat betekent warmte op de momenten dat je warmte nodig hebt. Dat is het voordeel van elektrische verwarming.

Haarden Experience Center

Bent u benieuwd geworden naar onze elektrische haarden? Wilt u met uw eigen ogen de vlammen bekijken?
Kom dan langs bij ons in het Haard Experience Center in Almere. Hier hebben wij het grootste assortiment elektrische haarden voor u opgesteld staan. U vindt hier 50+ elektrische sierhaarden, waaronder inbouwhaarden, hanghaarden en vrijstaande sfeerhaarden en schouwen. Maak eerst een keus uit onze grote collectie in de showroom en kom eerst uw droomhaard bekijken. Altijd de beste prijs in de showroom.

Bezoekadres Sfeerhaardenexpert
De Striptekenaar 34 A
1336 CM  ALMERE
Tel. 0515-781069
Meer info op onze Showroom Pagina

www.sfeerhaardenexpert.nl
info@sfeerhaardenexpert.nl

Specificatie Omschrijving
Merk Element 4
Model Element4 Ovation E
Type CLUB OVATION VRIJSTAAND
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard LED
Garantie 2 jaar
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel