Werking sfeerhaard

Jarenlange ervaring

Sfeerhaardenexpert heeft de meeste elektrische haarden, met schouw ombouw, als inbouw model of om aan de wand te hangen. De sfeerhaarden hebben geen afvoer nodig, dat geeft u veel mogelijkheden over de plaats waar u deze modellen kan inbouwen of neerzetten. Met meer dan 180 haarden en schouwen is Sfeerhaardenexpert uitgegroeid tot een toonaangevende leider in elektrische sfeerhaarden. Altijd lage prijzen en de beste service.

Lekkere verwarming

Naast de mooie uitstraling en sfeer die een elektrische haard u geeft, hebben veel modellen ook een verwarming ingebouwd. Komt u net thuis van werk en duurt het even voordat uw centrale verwarming draait, schakelt u dan de kachel op uw sfeerhaard in. De warmte wordt dan direct in uw woonkamer geblazen waardoor de eerste kilte gelijk waarneembaar verdwijnt.

aanbieding opruiming uitverkoop goedkope elektrische haard

Verbruik en kosten

De meeste toestellen zijn voorzien van een verwarmingselement van 750 watt tot 2000 watt, dit is geschikt om een slaapkamer of kleine werkkamer mee te verwarmen. In uw woonkamer is het geschikt om naast uw CV de eerste kou  te verdrijven. Zonder gebruik te maken van de verwarmingsfunctie is het verbruik maximaal rond de 40 watt, pas na 25 uur aanstaan van uw haard verbruikt u slechts 1000 watt (= 1kilowatt) dit is extreem zuinig te noemen. Heeft u de kachel aan op de hoogste stand staan dan verbruikt uw sfeerhaard 2000 watt per uur, dit zal zo rond de 0,40 a 0.50 euro cent per uur kosten, vraag uw energie leverancier om de exacte tarieven. 

Bediening

Iedere elektrische haard van Sfeerhaardenexpert wordt geleverd met een afstandsbediening, hiermee kunt u de vlammen en de verwarming op uw haardvuur regelen. Uiteraard kunt u de haard ook aan en uit zetten met de knoppen op de elektrische haard zelf, in geval u de handzender even kwijt bent.

Werking elektrische sfeerhaard 

Buiten de waterdamphaarden om heeft een elektrische haard een plat vuurbeeld, u kunt het vlam effect alleen van de voorzijde bekijken. Deze haarden worden elk jaar mooier en echter. Leveranciers innoveren continue en door gebruik te maken van speciaal onwikkelde 3D technieken worden haarden steeds realistischer. De oudste en meest toegepaste techniek is Optiflame en Opti Virtual van fabrikant Dimplex (voorheen Faber Haarden).

Aflamo Fireplaces hanteert een nieuwere techniek, de 'real life flame', deze techniek projecteert de vlam als hetware door de haard, waardoor een veel mooier en internser vuurbeeld ontstaat. Bekijkt u de verschillende video's bij de product informatie.

OptiMyst waterdamp haarden gebruiken gemiddeld tussen de 240 en 450 watt per uur. Wilt u meer weten over de werking van Opti-Myst waterdamphaarden, lees dan 'Werking Waterdamphaard'.

Sfeerhaardenexpert, altijd de laagste prijs.

Meer Color | Meer LED | Meer Pro

Het adres voor een goedkope elektrische haard

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel