3 redenen om een elektrische haard te kiezen

Elektrische haarden worden ieder seizoen mooier en realistischer en worden daarnaast veelvuldig gekozen in een modern interieur. Sfeerhaardenexpert wordt regelmatig door architecten gevraagd een pitch te verzorgen over de toepassingsmogelijkheden van elektrische haarden en verschillende vlameffecten. Een elektrische sfeerhaard heeft veel vooroordelen maar wij bekijken liever de voordelen zoals gemak, directe gezelligheid en zuinigheid. 

Aanschafprijs

Een elektrische haard vergt een veel kleinere investering dan een traditionele gashaard of houtkachel.  Je houdt behoorlijk meer geld over van het budget waardoor je andere mooie zaken kunt kopen voor een gezellig interieur. Sfeerhaardenexpert heeft al een elektrische haard vanaf 349 euro.

Geen restricties

Geen gedoe met afvoerpijpen en juist dat maakt de installatie van een elektrische haard makkelijker en kan op elke gewenste plek in uw woonkamer worden geinstalleerd. Dit kan een sfeerhaard zijn voor in een voorzetwand, aan de muur of vrijstaand op de plek voor de schouw waar eerst de houtkachel stond. Simpel gezegd, er zijn geen belemmeringen die uw plannen in de weg staan. Maak van uw woonkamer een plek waar iedereen graag samenkomt.

Veiligheid

Een elektrische haard is bereikbaar en aanraakbaar voor iedereen. Een houthaard of gaskachel wordt heet waardoor kleine kinderen door aanraking met de haard brandwonden kunnen oplopen. Een elektrische haard is veilig voor iedereen, of het nu gaat om kinderen, mensen met een beperking of huisdieren. Sfeerhaardenexpert levert haarden voor verzorgingshuizen, horeca gelegenheden en andere openbare ruimtes waar veel mensen komen.

 

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel