Aflamo Royal 183 eco

 Nieuw  De Aflamo Royal 183cm LED inbouw wandhaard van maar liefst 183cm breed. Deze elektrische haard heeft een zeer dun zwart kader. Dit aller nieuwste model is sinds afgelopen maandag leverbaar en voorzien van de laatste technieken op gebied van elektrisch vuur. Geen halogeen verlichting maar nú volledig LED. Duurzaam en energiezuinig met hoge opbrengst verwarming met meerdere standen. Meest luxe sfeerhaard verkrijgbaar in 184cm.

Mooiste vuur in de markt
Het vuurbeeld van de Aflamo 183 is tevens in kleur instelbaar. Bv. Oranje, oranje blauw of zo blauw als kleur van gas. Het vlambeeld is rustig zoals open haard vuur moet zijn. De elektrische haard Aflamo Royal 183 is voorzien van een Crystal stone kiezel set. De LED verlichting onder deze kiezels zijn in elke gewenste kleur instelbaar met kleuren uit het Prisma gamma. De verwarming met hoog rendement, geeft behoorlijk wat warmte en is instelbaar in 2 standen van maximaal 1500 watt.

Stijlvol als een echte gashaard
De Royal 182cm haard wordt compleet geleverd met een Kristallen kiezelset en losse hout stammen die u er overheen kunt leggen.
Luxe afstandsbediening met LCD scherm. Instellen van temperatuur gaat eenvoudig op het digitale display.

Het allernieuwste model Alfamo Royal is sinds maandag leverbaar en nu in de actie. Bekijk de aanbieding.

 

aflamo royal 183cm zelfde als dimplex ignite       gazco radiance vergelijk aflamo 183cm

Aflamo Royal 183 led

 

 

Aflamo Royal Serie 1830 - Brede haard onder televisie - Actie Prijs Royal183cm Lange inbouwhaard tvwand

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel