Haardencentrum Friesland

Open Haardencentrum in Friesland

Elektrische sfeerhaard

Een elektrische sfeerhaard uit het Open Haardencentrum Friesland is het mooiste en beste alternatief voor een gashaard of bio ethanol haard. 
Elektrische haarden zijn de laatste jaren steeds mooier geworden. Het Design is strakker en hedendaags modern. Trendy zijn de elektrische inbouwhaarden van Aflamo, deze staan prachtig onder een TV of LED televisie. Dit soort elektrische inbouwhaarden noemt men een Cinewall of Mediawall.
De vlammen zijn heel realistisch, dit komt omdat fabrikanten innoveren en goed naar de wens van de consument luisteren. Het vuur beeld lijkt sterk op dat van een gashaard, dit geeft heel mooie vlammen. Het vuurbeeld is rijk uitgerust met een meerkleurig vlambeeld, het zogenoemde Multi Color vlameffect.

Milieu Bewust en toch sfeer

Elektrische haarden zijn het beste alternatief voor een gashaard, houthaard of bio-ethanol haard. De houthaard of houtkachel zoals we deze nu kennen, zal over een en paar jaar verboden worden. De keurings eisen zijn zo streng door Europese wetgeving dat het onrendabel wordt om dit te blijven ontwikkelen.
Gashaarden worden steeds minder verkocht door de gasdiscussie in Nederland en Belgie. Veel consumenten kiezen daarom nu al voor een vervanger in de vorm van een Aflamo elektrische sfeerhaard of sfeerkachel.

Sfeerhaardenexpert Friesland - het adres voor uw elektrische haard. Beste prijs en de beste service.

© 2014 - 2021 Sfeerhaarden en schouwen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel