Haardencentrum Overijssel

Open Haardencentrum in Overijssel

Elektrische haard en schouw

Een elektrische sfeerhaard uit het Open Haardencentrum Overijssel is het mooiste en beste alternatief voor een gashaard of bio ethanol haard. 
Elektrische haarden zijn de laatste jaren steeds realistischer geworden. Het ontwerp en design van de haarden is strakker en hedendaags modern. Trendy zijn de elektrische inbouwhaarden van Aflamo, deze staan prachtig onder een TV of LED televisie. Dit soort elektrische inbouwhaarden noemt men een Cinewall of Mediawall.
De vlammen zijn warm van kleur en zien er levensecht uit, dit komt omdat fabrikanten innoveren en goed naar de wens van de consument luisteren. Het vlameffect lijkt sterk op dat van een gas openhaard, dit geeft heel mooie fonkelende vlammen. Het vuurbeeld is rijk uitgerust met een meerkleurig vlambeeld, het zogenoemde Multi Color vlameffect.

Meest Realistische Vlammen 

Elektrische haarden zijn het beste alternatief voor een gashaard, houthaard of bio-ethanol haard. De houthaard of houtkachel zoals we deze nu kennen, zal over een en paar jaar verboden worden. De keurings eisen zijn zo streng door Europese wetgeving dat het onrendabel wordt om dit te blijven ontwikkelen.
Gashaarden worden steeds minder verkocht door de gasdiscussie in Nederland en Belgie. Veel consumenten kiezen daarom nu al voor een vervanger in de vorm van een Aflamo elektrische sfeerhaard of sfeerkachel.

Sfeerhaardenexpert Overijssel - het adres voor uw elektrische haard. Beste prijs en de beste service.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel