Aflamo schouw Wenen wit

Aflamo Wenen Beton look Wit.

Bent u op zoek naar een moderne ombouw met een elektrische haard voor extra gezelligheid?
Dan is de Aflamo Wenen witte schouw de juiste keus. De schouwmantel heeft een tijdloze witte kleur die bij elk interieur prima aansluit. Van klassiek tot een minimalistische indeling van uw woonkamer of slaapkamer.

De bijgeleverde elektrische sfeerhaard sluit naadloos aan bij deze schouw. Daarnaast is de elektrische haard voorzien van de allernieuwste LED technieken. Het 'Life Like' vuurbeeld is heel realistisch en voldoet aan de hoge verwachtingen van u als consument. De vlammen in deze haard zijn van een hoger niveau dan bij mening elektrische haard van de bouwmarkt. Aflamo Benelux staat voor kwaliteit, duurzaamheid en 2 jaar fabrieksgarantie aan huis. Dat betekent dat u de haard niet op hoeft te sturen bij een defect of storing. 

Montage van de Aflamo Wenen witte schouw is eenvoudig en kan met 1 simpele schroevendraaier in elkaar worden gezet. De schouw wordt als een soort Ikea bouwpakket geleverd. Een duidelijke instructie tekening verteld u precies welke delen bij elkaar passen. Montagetijd is ongeveer 15 minuten.

De Aflamo schouw Wenen is leverbaar in de kleuren Grijs en Wit.

Aflamo schouw Wenen ombouw met elektrische haard   Schouwmantel Wenen met elektrische haard

 

 

Aflamo schouw koop je bij de fabrikant

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel