Gezellige haard vakantiewoning

De gezelligste haarden voor in uw vakantiewoning 
Een vakantiewoning is van nature al een plek die voor rust en ontspanning moet zorgen. Daar kunt u echter zelf ook nog wel een handje bij helpen. Bijvoorbeeld door een sfeerhaard in de woning te plaatsen. Daarmee is het wel heel gemakkelijk mogelijk om de gezelligheid in huis te halen. Het is natuurlijk leuk om als gezin of met de familie na een lange en drukke vakantiedag ’s avonds lekker rond de haard te kruipen. Daar kan iedereen tot zichzelf komen en lekker wegdromen. Zo wordt uw vakantiewoning nog leuker om de vrije dagen in door te brengen.

Het is wel belangrijk om de sfeerhaard op de juiste manier te plaatsen. In de eerste plaats is het zaak om de juiste plek in de woning te kiezen. Niet alleen zorgt u zo voor meer rendement. Ook is het voor het creëren van de juiste sfeer heel belangrijk. Iedereen moet er goed bij kunnen zitten. Daarnaast is het belangrijk dat het licht va de vlammen, echt of niet, goed in de ruimte valt. Dit speelt ook een belangrijke rol in de sfeer. Naast het kiezen van de juiste haard is dus ook de juiste plaatsing essentieel voor optimaal plezier ervan. Dat geldt zeker ook wanneer u voor elektrische sfeerhaarden kiest.

Wie het helemaal slim aanpakt, zorgt ook nog eens dat de haard voor de nodige warmte in huis zorgt. Met de sfeerhaard kunt u de vakantiewoning namelijk ook deels of geheel verwarmen. Dat is een voordeel, want daarmee wordt het stoken goedkoper. Waarbij iedereen in de woning er wel gewoon lekker warmpjes bij zit. Het is dus ook belangrijk om de juiste haard te kiezen die aan al deze voorwaarden voldoet. Kijk daarom eens naar de volgende mogelijkheden om een keuze uit te maken. Dit maakt het plezier in de woning vele malen groter dan het nu al is.

Aflamo Hoover 
Misschien wel het beste soort haard dat u voor uw vakantiewoning kunt kiezen is de vrijstaande haard. In dat geval is de Aflamo Hoover precies wat u zoekt. Deze elektrische sfeerhaard is gemakkelijk in elke ruimte te plaatsen. Door de mooie klassieke uitstraling past deze haard ook in veel interieurs. Het is leuk om te zien dat er veel aandacht is voor het vlameffect. Die heeft een rustgevende oranje vlamkleur. De haard heeft ook een fijne verwarmingsfunctie. Daardoor is de kamer op koude dagen er ook duurzaam mee te verwarmen. Deze past goed in de woonkamer van uw vakantiewoning, maar de Hoover is ook geschikt voor slaapkamers. Bovendien zit u niet vast aan een plaats en kunt u deze ook verplaatsen indien gewenst. De behuizing is van metaal. Daardoor gaat de haard ook nog eens lekker lang mee. Het verbruik aan energie is laag en het gebruiksgemak is hoog. Dit maakt het een geliefde keuze.

Aflamo Vegas
Een andere goede sfeerhaard van dezelfde fabrikant die kan passen in uw vakantiewoning is de Aflamo Vegas. Ook dit is een mooi vrijstaand model. De elektrische sfeerhaard is voorzien van moderne technieken maar ontworpen op de klassieke manier. Daardoor heeft deze haard de uitstraling van een houtkachel. Wie een landelijke uitstraling in de vakantiewoning heeft gekozen, ziet in deze haard dus ook precies het model dat daarbij past. Ook voor deze haard geldt dat het oranje vlameffect goed is verzorgd. Daarnaast is ook gedacht aan de verwarmingsfunctie zodat de haard zomer en winter van grote waarde kan zijn. De haard is daardoor even bruikbaar in een woonkamer als in een slaapkamer. Door het vrijstaande karakter is de haard ook gemakkelijk op een andere plek te zetten wanneer u de woning opnieuw gaat inrichten. Ondanks de stevige metalen behuizing is deze haard namelijk helemaal niet zwaar en gemakkelijk te hanteren. Zo heeft u er optimaal plezier van in elke kamer.

Dimplex Lucia
Wanneer u een compact model zoekt dat goed past in een vakantiewoning, dan is ook de Dimplex Lucia een goede optie. Het is een kleine haard die juist door het compacte karakter als heel leuk en gezellig wordt ervaren door de gebruikers ervan. Het vlameffect van de modellen van Dimplex is altijd zeer realistisch. Dit wordt verzorgd met led-technieken die ook nog eens energiezuinig zijn. Met behulp van de stroomvoorziening is bovendien ook voor verwarming te zorgen. Daardoor kan de haard ook op een energiezuinige manier elke ruimte verwarmen. Dit kan ook handig zijn op koude dagen. Na een gezellige avond rond de haard in de woonkamer, kan dit lichtgewicht model gewoon mee naar de slaapkamer om daar voor warmte te zorgen. Dit zorgt ook nog eens direct voor veel meer sfeer in de kamers. De houtlook is bovendien goed geschikt voor gebruik in vakantiewoningen in allerlei vormen. Zeker wanneer u een klassiek interieur heeft gekozen.

Faber Stockbridge
Faber staat over de gehele wereld bekend als fabrikant van haarden. Daarvan is de Faber Stockridge misschien wel het beste voorbeeld. Voor uw vakantiewoning is het natuurlijk leuk om voor een meer klassiek model te gaan. Daarmee verhoogt u de sfeer alleen maar verder. Daarom heeft een elektrische sfeerhaard die de vorm heeft van een houtkachel met openslaande deuren natuurlijk de voorkeur. Dat geldt zeker wanneer het ook nog eens lijkt alsof er wel gewoon echte vlammen achter de deurtjes verscholen zitten. Daarvoor is veel aandacht aan het vlameffect geschonken door de fabrikant. Dit wordt verzorgd met de hulp van de waterdamptechniek. De haard is wel gewoon gemakkelijk te verplaatsen. Dus mocht u de vakantiewoning anders in willen delen, dan kan de kachel gewoon mee verplaatsen. Het aantrekkelijke aan deze haard is dat deze met een afstandsbediening is aan te sturen. Dit maakt het allemaal alleen maar comfortabeler.

Faber Dimplex Sunningdale
Een andere goede optie van Faber is de Dimplex Sunningdale. Dit is een sfeerhaard die u misschien nog niet eerder heeft gezien. Dat is ook goed te verklaren, want het is één van de nieuwere modellen van Faber. De Sunningdale wordt bovendien ook nog altijd verder ontwikkeld. Wel is ook voor dit model gekozen voor de klassieke look van de houthaard. Bovendien is het ook een vrijstaand model dat gemakkelijk op verschillende plaatsen is neer te zetten. Wel is het binnenwerk van deze haard voorzien van de meest moderne technologie. Daarmee is mooi elektrisch vuur te maken. Deze techniek wordt ook wel Opti Virtual genoemd. Wie het helemaal levens echt wil maken, kiest voor de knispervuur module. Die kan er direct worden ingebouwd. Wel is alles gewoon voorzien van energiezuinige LED-technieken. Daardoor is het dus ook en duurzaam model. Het fijne is dat de haard gewoon met de afstandsbediening is aan te sturen. Dit maakt het relaxen voor u alleen maar gemakkelijker.

Conclusie
Wie kijkt naar de mogelijkheden om het gezellig in de vakantiewoning te maken met een sfeerhaard, ziet al snel dat dit alle kanten op kan gaan. Er zijn veel verschillende haarden van verschillende merken die het nodige te bieden hebben. Het is daarnaast dan wel ook zo dat er ook overeenkomsten zijn. In de eerste plaats is het goed om te kijken naar de vormgeving. Daar is voornamelijk het verschil in te vinden. Dit is ook het kenmerk waarop de meest passende haard bij het interieur in uw vakantiewoning te vinden is. Het is leuk om zo de woning compleet te maken. Ze zijn geschikt voor woon- en slaapkamer.

De overeenkomsten zijn juist te vinden in de moderne technieken waarmee het vuur en de warmte worden verzorgd. Vuur gaat met moderne technieken zoals verstuiving of Opti Virtual. Daardoor lijkt het net alsof er echte vlammen dansen, maar gaat het om ledverlichting en optisch bedrog. Het verwarmen gaat elektrisch. In beide opzichten is het dus zo dat er op een voordelige en duurzame manier het nodige mee te bereiken is. Het is wel heel leuk om op die manier aan de slag te gaan. U hoeft niets aan gezelligheid in te boeten met een elektrische haard, maar heeft wel maximaal resultaat op gebied van veiligheid en duurzaamheid. Dat is nog eens een manier om het gezellig te maken.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel