Sorteer op
  • GROOTSTE HAARDEN SHOWROOM - Geen afspraak nodig!
    GROOTSTE HAARDEN SHOWROOM - Geen afspraak nodig!

    Elektrische haarden showroom

    Overweegt u een elektrische sfeerhaard? Bijvoorbeeld voor wat extra warmte of als alternatief voor een dure gashaard, gaskachel of houtkachel. Kom dan langs in het 'Haard Experience Center' van…

Napoleon Clearion Serie

De Napoleon Clearion 50inch en 60inch Elite elektrische doorkijk sfeerhaarden hebben een sterke aantrekkingskracht. Laat je verleiden door het prachtige design van de haard en het strakke lijnenspel. Het sublieme design van het vlammenspel is uitnodigend om naar te blijven kijken.

De eerste doorkijkhaard met een mooi vuurbeeld én aan beide zijden glas. Zelfs een verwarming is aanwezig op deze luxe Napoleon haard. Maar dat was te verwachten op een kwaliteits sierhaard van Napoleon. De helderheid van het glas is met de afstandsbediening te regelen. Deze Napoleon Clearion kunt u instellen met 1) Transparant glas, 2) Half transparant glas of 3) Ondoorzichtig glas. Alles eenvoudig te schakelen met de druk op een knop.

Vanaf nu kun je wél door de muur kijken.

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheid om de 
doorkijkhaard Napoleon Clearion in een scheidingswand te verwerken. Hang in de woonkamer uw TV boven de haard en aan de eetkamer zijde uw favoriete schilderij. Creëer de perfecte sfeer en ambiance aan beide kanten van de muur met de tunnelhaard van Napoleon. Dit See-Thru model is leverbaar in 2 afmetingen: 127cm en 152cm breed.
De 127cm combineert perfect bij een 55inch TV (+/- 125cm breed). De 152cm past het mooist bij een 65inch TV (+/-145cm breed).

Bezoek de sfeerhaarden showroom met Napoleon haarden in Almere voor meer inspiratie en advies.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel