Sorteer op
  • HAARDEN SHOWROOM - ZONDER AFSPRAAK BINNENLOPEN
    HAARDEN SHOWROOM - ZONDER AFSPRAAK BINNENLOPEN

    Elektrische haarden showroom

    Overweegt u een elektrische sfeerhaard? Bijvoorbeeld voor wat extra warmte of als alternatief voor een dure gashaard, gaskachel of houtkachel. Kom dan langs in het 'Haard Experience Center' van…

Dimplex aromatische geur set Luxury Wood

Dimplex Haard Geurset - Luxury wood

Geef je Optimyst haard een extra dimensie door het toevoegen van geur. Onze nieuwe geurmodule exclusief voor de Optimyst haardsystemen. Geur roept gevoel en emotie op, ervaar nog meer sfeer en beleving, het gevoel van een warm welkom en thuiskomen. Door deze toevoeging is onze haard nog breder inzetbaar. Onze eerste geur is een luxe en kruidige sandelwood hout geur. Een warme geur met tonen van lavendel, tonkabonen en een vleugje haardvuur.

De geurmodule omvat een houder met losse geurpads. De werking is eenvoudig, plaats de houder met geurpad binnenin de haard. Subtiel zal de haard de geur in de ruimte verspreiden. Branduren gemiddeld circa 90 uur per pad (geurafgifte pad na openen verpakking circa 30 dagen). De module kan ook geplaatst worden in reeds geleverde haarden. Het geursysteem is exclusief voor Dimplex ontwikkeld.

© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel