Napoleon Allure™ Phantom 42 - Elektrische inbouwhaard 107cm

Artikelnummer: NEFL42FH-MT-EU
Artikel 181 van 195

 NIET MEER LEVERBAAR     

Napoleon elektrische haard Allure PHANTOM 42 (107cm)

De Napoleon Premium Fire elektrische haard ALLURE™ PHANTOM 42 brengt een heerlijk gevoel van welzijn in uw huis of uw appartement. Het rustgevende effect van de elektrische haard komt goed tot zijn recht. Genieten van de PHANTOM-42 kan bijvoorbeeld in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of hobbykamer. 

Mat zwarte Napoleon PHANTOM 42 wandhaard

De Napoleon elektrische haarden uit de ALLURE™ PHANTOM-serie bieden je extra krachtige prestaties op het gebied van vlambeeld en warmteontwikkeling. Het matzwarte metalen front met metalen gaas van deze elektrische haarden zorgt voor een reflectievrij zicht op de vlammen en het kleurenspel van de kristallen sintels in de bodembedekking. Vooral in ruimtes met moeilijke lichtomstandigheden betekent dit hoogtepunt van de elektrische haard voor u.

Schermbreedte PHANTOM hanghaarden

De elektrische haarden uit de ALLURE™ PHANTOM-serie bieden je een geweldige vlamervaring op drie verschillende schermbreedtes. De e-haarden zijn leverbaar in de afmeting Phantom42 (107 centimeter), Phantom50 (127 centimeter) en Phantom60 (152 centimeter). De elektrische haarden van Napoleon Premium Fire uit de ALLURE™ PHANTOM-serie zijn erg platen met een diepte van 13,6 centimeter, steken ze niet uit in de kamer. Ze kunnen aan de muur worden gemonteerd of gelijk met de muur.

Een Napoleonhaard kopen? Sfeerhaardenexpert.nl

Als het om de kleuren van de elektrische haard gaat, kun je kiezen tussen oranje, blauwe en meerkleurige leds met hoge intensiteit, die zich kenmerken door hun lange levensduur en laag stroomverbruik, en zorgen voor een realistische weergave van het vlammenspel. Met een tweetraps verwarmingsvermogen van 950 of 2.000 watt behoren de ALLURE™-modellen tot de krachtigste elektrische haarden op de markt: ze verwarmen ruimtes tot 30 m². Je kunt ook de ventilatiefunctie gebruiken.
Alle elektrische haarden in de ALLURE™ PHANTOM-serie worden geleverd inclusief de heldere kristallen sintels. Je kunt donkere kristallen glow-elementen bestellen als extra accessoires.

Showroom met Napoleon premium haarden

Napoleon premium inbouwhaarden kunt u bekijken in onze showroom in Almere. In de grote kachels en haardenwinkel van Sfeerhaardenexpert.nl kunt u verschillende merken zoals Napoleonhaarden, Dimplex FiresAflamoTrimline Fires  stuk voor stuk zien branden. Zo kunt u in alle rust voor uzelf de mooiste inbouwkachel of wandhaard uitkiezen.  

Napoleon haardcentrum Almere
De Striptekenaar 34A
1336 CM  ALMERE
Telefoon 0515-781069

Specificatie Omschrijving
Merk Napoleon
Model Napoleon Allure Phantom
Type Allure Phantom 42" - 107cm
Afmeting 106,7 x 55 x 13,4cm (lengte x hoogte x diepte) buitenmaat
Vuurbeeld Realistische vlammen
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Losse stukjes hout optioneel tegen meerprijs
Crystal Stones Ja
Kiezelstenen Nee
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard Volledig LED verlichting
Bediening Afstandsbediening + knoppen op de haard
Garantie 24 maanden
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel