Dimplex Torn 64- Elektrische waterdamp haard

Artikelnummer: SET009 Dimplex Torn 64
Artikel 29 van 40

Dimplex Torn 64 - Vrijstaande waterdamp haard.

 2 tot 7 werkdagen levertijd     
Betalen bij aflevering? Kies dan REMBOURS als betaalmogelijkheid (ook contant / cash)
Let op: Dit artikel kan niet worden geretourneerd, we adviseren eerst een showroom te bezoeken om dit artikel te bekijken.

Vuur is een onderdeel van de natuur en we hebben er eigenlijk nooit zonder gekund. Dankzij de designs van de FYR127, NATUR120 en TORN Line kun je de gezelligheid en inspiratie van flikkerende vlammen overal in je huis opnemen in je interieur. De TORN-line bestaat uit een Torn 64 en een Torn 100. De ‘vlammen’ van het elektrische Optimyst vuur zijn duurzaam, schoon en veilig. Ze worden namelijk gemaakt van koude waternevel en verlichting. Een heerlijke achtergrond om bij te relaxen en weer op te laden. De Dimplex Torn 64 is een echte innovatie op het gebied van elektrisch sfeervuur. 

De verfijnde eenvoud van de TORN Line brengt de meest uiteenlopende interieurs weer een niveau hoger als het gaat om sfeer, precies waar jij dat wilt. En dat allemaal dankzij de fascinerende en toch veilige Optimyst® vlammen en het compacte vrijstaande design waarvoor je geen schoorsteen nodig hebt. Het hoge model is voorzien van een aangename en stille elektrische verwarming. De kracht van de essentie - ervaar het zelf.

De Dimplex Torn 64 is geschikt voor allerlei ruimtes, van kleine appartementen tot grote publieke ruimtes en catering. Het gepatenteerde Optimyst® vuureffect zorgt voor levendige en realistische vlammen die omhoog komen uit het midden van de haard. In dit model Torn64 wordt gebruik gemaakt van de Dimplex Cassette 250 met houtset.

Showroom Waterdamp Haarden Almere

Bezoek de grootste showroom van Nederland in Almere met meer dan 25+ Dimplex Opti-Myst sfeerhaarden en Xaralyn waterdamp haarden. Ons ruime collectie bestaat uit inbouwhaarden met waterdamp, misthaarden vrijstaand, inzet Hybride haarden met waterdamp.
Laagste prijs Dimplex Torn64 - €889

Verkoopprijs €889,- euro

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Torn 64
Type Vrijstaande elektrische haard
Model schouw Half rond metaal
Kleur schouw Zwart
Vuurbeeld Opti-Myst waterdamp haard
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja
Bediening Afstandsbediening + knoppen op de haard
Garantie 24 maanden
Gewicht 30
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel