Trimline 100E Front - Elektrische haard

Artikelnummer: 130010000002
Artikel 4 van 26
€ 2.150,00 (inclusief btw)

Trimline 100E Solus | Front uitvoering 
ℹ️  Adviesprijs €2150,- Bezoek onze showroom en ontvang een vlijmscherpe aanbiedingsprijs.

 Uit voorraad leverbaar  
Te bezichtigen in onze sfeerhaarden showroom in Almere. Bekijk hier de openingstijden.

Ben je op zoek naar een royale landschapshaard, zonder al te veel kostbare ruimte op te offeren? De Trimline 100E Solus front past in elk interieur en geeft met één druk op de knop een luxe uitstraling. 

Voeg luxe toe aan uw woonruimte met deze luxe elektrische sfeerhaard, een uitstekende investering in uw woning. De Trimline 100-E is de kleinste van onze elektrische landschapshaarden met een lengte van 1 meter. Met een optie van inzet, panoramisch of hoek aspect wordt u verwend bij het creëren van uw perfecte haard.

  Model haard  Inbouwvariant
  Trimline Solus 100-e  Front
  Trimline Solus 100-e  Tweezijdig / Hoek
  Trimline Solus 100-e  Driezijdig


Trimline Inspiration Center
Bezoek onze haarden showroom in Almere. Bekijk de vlammen en mogelijkheden van de Trimline Vision Solus 75-E haard in het echt. Ervaar elektrisch vuur in werkelijkheid en vergelijk deze sfeerhaard met een Aflamo Superb 33Aflamo Mallorca Deluxe 84cm of een Dimplex Vivente 75.  - Trimline Fires is a British fire place company.-

Vuurbeeld en Geluid

De zeer realistische vlammen van de Solus 100-E kunt u instellen in de volgende (combinatie) kleuren:
Autumn Campfire, Ember Glow, Inferno, Noir, Nebula en Fire & Ice. Bij de instelling "Ember Glow"  gloeit alleen de verlichting onder de decoratieve houtstammen en zijn de vlammen gedoofd.

Geniet van het geluid van een knapperend haardvuur op de Solus 100E. De knispergeluid module kunt u handmatig in en uitschakelen. De geluidsterkte is aanpasbaar in 5 standen. Deze ingebouwde optie (dus niet een losse module) geeft een extra dimensie aan de beleving van een elektrische sfeerhaard.

(App) Bediening

Deze elektrische inbouwhaard, Trimline 100E, laat zich makkelijk bedienen. De standaard meegeleverde afstandsbediening is overzichtelijk. Alle mogelijkheden van de haard kunt u hiermee regelen. De afstandsbediening heeft een helder en groot display. Batterijen worden standaard meegeleverd.
U kunt tevens uw telefoon of tablet via Wifi verbinden met Trimline Solus 100cm haard via de App van Trimline Fires. Met deze applicatie kunt u de meeste functie's van de sfeerhaard instellen. (Smartphone niet inbegrepen.)

Moderne sfeerhaard met triple glas        British Fires elektrische haarden

Verwarming

Een kachelfunctie mag uiteraard niet ontbreken op deze prachtige 100cm brede inbouwhaard. Een subtiele opening boven het frontglas zorgt ervoor dat koele lucht uit de omgeving naar binnen wordt gezogen. Deze koele lucht wordt vervolgens als behaaglijke verwarme lucht langs een verwarmingselement weer naar buiten geblazen. En dat zonder al te veel geluid. De verwarming laat zich bedienen middels  de knoppen op de haard zelf, via de afstandsbediening of via de App.

Seeing is Believing.
Bezoek onze haarden showroom in Almere. Bekijk de vlammen en mogelijkheden van de Trimline Vision Solus 100-E  fronthaard in het echt. Ervaar elektrisch vuur in werkelijkheid en vergelijk deze sfeerhaard met een Aflamo Superb 40Aflamo Mallorca Deluxe 100cm of een Dimplex Vivente 100.     
- Trimline Fires is a British fireplace company.-

Laagste prijs Trimline Solus 100-e elektrische haard

Specificatie Omschrijving
Merk haard Trimline Fires
Model haard Trimline 100E Solus
Type haard Front model
Vuurbeeld Solus
Vlammen regelbaar Ja, instelbaar
Houtset Luxe houtstammen met bijpassend bodemdecoratie
Crystal Stones Nee
Kiezelstenen Nee
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard LED
Bediening haard Afstandsbediening en App via telefoon of tablet mogelijk
Afmeting 1030 x 548 x 296 cm (breed x hoog x diep)
Garantie 2 jaar
Gewicht 50 Kg
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel