in Showroom

Trimline 100E driezijdige 3D haard - Elektrische haard

Artikelnummer: 130010000002
Artikel 6 van 26
€ 2.150,00 (inclusief btw)

Trimline 100E Solus | Panoramische 3D uitvoering 
ℹ️  Adviesprijs €2150,- |  Bezoek onze showroom en ontvang een vlijmscherpe aanbiedingsprijs.

 Uit voorraad leverbaar  
Te bezichtigen in onze sfeerhaarden showroom in Almere. Bekijk hier de openingstijden.

Ben je op zoek naar een royale 3-zijdige landschapshaard, zonder al te veel kostbare ruimte op te offeren? De Trimline 100E Solus driezijdige haard past in elk interieur en geeft met één druk op de knop een luxe uitstraling.

De Trimline 100E Solus Panoramische 3D haard is een van de vijf prachtige panoramische haarden binnen de collectie. Deze driezijdige haarden zorgen met één druk op de knop voor een totaal onbeperkt zicht op het vuur van alle kanten van de kamer. De inbouw mogelijkheden zijn ontelbaar, je fantasie oneindig.

  Model haard  Inbouwvariant
  Trimline Solus 100-e  Front
  Trimline Solus 100-e  Tweezijdig / Hoek
  Trimline Solus 100-e  Driezijdig


Vuurbeeld en Geluid

De zeer realistische vlammen van de Solus 100-E kunt u instellen in de volgende (combinatie) kleuren:
Autumn Campfire, Ember Glow, Inferno, Noir, Nebula en Fire & Ice. Bij de instelling "Ember Glow"  gloeit alleen de verlichting onder de decoratieve houtstammen en zijn de vlammen gedoofd.

Geniet van het geluid van een knapperend haardvuur op de Solus 100E. De knispergeluid module kunt u handmatig in en uitschakelen. De geluidsterkte is aanpasbaar in 5 standen. Deze ingebouwde optie (dus niet een losse module) geeft een extra dimensie aan de beleving van een elektrische sfeerhaard.

(App) Bediening

Deze elektrische inbouwhaard, Trimline 100E driezijdige 3D haard, laat zich makkelijk bedienen. De standaard meegeleverde afstandsbediening is overzichtelijk. Alle mogelijkheden van de haard kunt u hiermee regelen. De afstandsbediening heeft een helder en groot display. Batterijen worden standaard meegeleverd.
U kunt tevens uw telefoon of tablet via Wifi verbinden met Trimline Solus 100cm haard via de App van Trimline Fires. Met deze applicatie kunt u de meeste functie's van de sfeerhaard instellen. (Smartphone niet inbegrepen.)

Moderne sfeerhaard met triple glas        British Fires elektrische haarden

Verwarming

Een kachelfunctie mag uiteraard niet ontbreken op deze prachtige 100cm brede inbouwhaard. Een subtiele opening boven het frontglas zorgt ervoor dat koele lucht uit de omgeving naar binnen wordt gezogen. Deze koele lucht wordt vervolgens als behaaglijke verwarme lucht langs een verwarmingselement weer naar buiten geblazen. En dat zonder al te veel geluid. De verwarming laat zich bedienen middels  de knoppen op de haard zelf, via de afstandsbediening of via de App.

Seeing is Believing 

Bezoek onze haarden showroom in Almere. Bekijk de vlammen en mogelijkheden van de Trimline Vision Solus 100-E haard in het echt. Ervaar elektrisch vuur in werkelijkheid en vergelijk deze sfeerhaard met een Aflamo Superb 33Aflamo Mallorca Deluxe 84cm of een Dimplex Vivente 75
- Trimline Fires is a British fireplace company.-

Laagste prijs Trimline Solus 100-e elektrische 3D haard

Specificatie Omschrijving
Merk haard Trimline Fires
Model haard Trimline 100E Solus panoramische 3D haard
Type haard 3-zijdig inbouwhaard
Vuurbeeld Solus
Vlammen regelbaar Ja, instelbaar
Houtset Luxe houtstammen met bijpassend bodemdecoratie
Crystal Stones Nee
Kiezelstenen Nee
Verwarming Ja
Thermostaat Ja
Verlichting haard LED
Bediening haard Afstandsbediening en App via telefoon of tablet mogelijk
Afmeting 1030 x 548 x 296 cm (breed x hoog x diep)
Garantie 2 jaar
Gewicht 50 Kg
© 2014 - 2024 Elektrische haarden en kachels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel